Follow my blog with Bloglovin What to wear | Teljänneito

What to wear

Syksyn alku pääsi yllättämään minut täysin, miten parissa päivässä säät voikaan muuttua näin valtavasti? Olen koko kesän pyörinyt mekossa tai hameessa, sillä kun palasimme Italiasta alkoi kesä Suomessa. 
Tänään olen lähdössä Monan kanssa kahville ja iski asukriisi. Pinterest (teljanneito) auttoi hieman, eniten tekisi mieli laittaa samat Huntersin kumisaappaat, jotka oli jalassa Albertin aamulenkillä. Housut ei kesän jälkeen ole lainkaan houkutteleva ajatus, mutta tänään valintani taitaa olla nämä vahapintaiset mustat housut:jakku, Bershka
paita, Gina Tricot
housut, Vero Moda
huivi, Balmuir


Vaaleat ballerinat eivät ole järjevä valinta näin sateisena päivänä, joten taidanpa valita mustat luottokorkkarit. Uskomatonta, etten edelleenkään omista mustia ballerinoja, tai edes mustia matalapohjaisia kenkiä! Ehjäpä alennusmyynneistä löytyisi vielä hyvät ballerinat, jotka olisiva opiskelijabudjettiin sopivan hintaiset ;)

Eilen oli vähän erilainen asukriisi kun olin menossa syksyn ensimmäiselle luennolle, siitä lisää myöhemmin!

Ihanaa torstaita!

2 comments

 1. Heips,
  Kiva postaus :0). Ihanaa et oot taas alkanut päivittelemään blogia näin usein! Mullekin oli ihan järkytys kun eilen piti kaivella sukkia kaapinpohjalta, kengät on niin paljon mukavammat ilman sukkia :0(.
  Mukavia opiskelu hetkiä!
  -Taru-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippis Taru! On kyllä ihanaa, että opintovapaan myötä minulla on enemmän aikaa blogille, eikä tarvitse potea huonoa omatuntoa, etten tee töitä vaan bloggailen! Olen todella onnellinen siitä :) Heh, jep, sukkia on todellakin tarvittu tässä mut hei, tänään onneksi aurinko paistaa, nautitaan siitä! Kiitos, olen kyllä aika innoissani ;)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig