Follow my blog with Bloglovin Monday feelings | Teljänneito

Monday feelings

Terveisiä junasta! Olen juuri matkalla Vaasaan, olenkin jo perillä pian. Matka on mennyt todella nopeasti! Toisaalta, ainahan minä saan aikani kulumaan jonnekin vähän liiankin hyvin, tässähän tulee aivan kiire ehtiä postaamaan ;) Sain tällä kertaa ajan kulumaan katsomalla Louis Vuittonin Neverfullin läpi, siitä olikin ilmeisesti jo hetki sitten viimeksi. Mitä kaikkea sieltä löytyikään. Miten naisen laukusta voi löytyä niin monta huulikiiltoa, kynsilakkaa, pampulaa, kuittia ja purkkapakettia?

Tämä viikko on varsin kiirenen, varsinkin Vaasassa vierailut on aina yhtä mahdottomia kun yrittää ehtiä nähdä kaikkia, onnistumatta kuitenkaan. Onneksi viikonloppu meni oikein mukavasti ja rauhallisesti, siitä sai hyvin energiaa uudelle viikolle! Sunnuntai meni mukavasti kotoillessa ja majoittauduin Habitare-messuilta keräiltyn lehtipinon ja kahvimukini kanssa sohvalle. Syksyn myötä olen saanut aivan uutta sisustusintoa, syitä siihen on varmasti monia. Olen tehnyt pientä listaa mitä olisi mukava vielä syksyn aikana hankkia kotiin, toki opiskelijabudjetti tekee omat haasteensa. Suosikkini Habitaresta oli ehdottomasti kauniin tyylikkäät Georg Jensenin valaisimet sekä Valkoinen Harmajan Suvi! Oli todella kiva nähdä Suvi taas pitkästä aikaa ja kasvotusten keskustella hänen suunnittelemasta Piha-sarjasta. Olemme Suvin kanssa tunteneet jo tovin ja hänen blogin inspiroimana aloitin aikoinaan bloggaamisen vuonna 2009. Nyt Suvi onkin ehdolla The Blog Awards Finland 2015:ssa, käykää ihmeessä tekin tutustumassa ja äänestämässä! :)
Ihanaa maanantaita!


2 comments

  1. Oli niin kiva kyllä nähdä pitkästä aikaa! <3 Muistan kun juteltiin silloin bloggaamisesta joskus Vaasassa vuonna 2009...Ja kun olit hankkinut järjestelmäkameran ja opetit mua (mulla oli vain pokkari tuolloin). :D Aika rientää...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihih voi ei, tuon järkkärikameran opettelemisen olinkin jo unohtanut! :D Toivottavasti perjantaina kaikki meni hyvin, olisi kiva nähdä teidät molemmat pitkästä aikaa!

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig