Follow my blog with Bloglovin Kräftskivan | Teljänneito

Kräftskivan

Helan går!

Ensimmäiset rapujuhlat juhlittiin jo muutama viikko sitten ja ensi perjantaina olisi luvassa seuraavat. Jokavuotisista rapujuhlista on tullut mukava perinne, tämä vuosi oli vasta toinen vuosi kun itse toimin järjestäjänä. Ravustuskausi alkoi heinäkuun lopussa ja jatkuu lokakuun loppuun asti. Meidän ravut ravustettiin tänä vuonna Stockmannin herkusta valmiiksi keitettynä ;) Täytyy myöntää, että en ole itse vielä koskaan keittänyt rapuja! Se on ehkä asia jota täytyy ensi kerralla kokeilla. Ystäväni osasi kertoa, että kunnon rapuintoilijat syövät ensimmäisten joukossa ravut jo heti ravustuskauden alettua, silloin on kuulemma parhaimmat makuiset ravut tarjolla.
Rapujen lisäksi tarjolla oli paahtoleipää, skagenröra, caesarsalaattia, kanttarellinen tuorejuusto sekä tilliperunoita. Rapujuhlia kruunasi blogin kautta saadut Wolfbergerin Riesling sekä Pinot Gris rypäleistä tehdyt valkoviinit. Ilta venyi maailmaa parannellessa ja jälkiruoka meinasi täysin unohtua! Onneksi muistin sen kuitenkin tarjoilla, sillä se oli niin mielettömän hyvä ja raikas, että se vaatii jo aivan oman postauksensa :)Olisi kiva kuulla, mikäli te tapaatte pitää rapujuhlia? Haluaisin pitää vielä joku vuosi rapujuhlat mökillä, siinä on vaan täysin eri tunnelma kuin kotona pidetyissä rapujuhlissa :)

2 comments

  1. Mmm... ser gott ut :) om ni har på villan typ nästa höst så kommer jag och bjuder in mig själv ;) låter som en toppen idé, eller hur?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Du e så välkommen Sara! :D <3 Kanske vi måst försöka pricka in en kräftskiva till nästa höst snart! :D Vi kan ju planera mera då du kommer hit :) Kräftor e bara för gott, å allt det andra... Måste nog köpa lite kantareller igen, de e så himla gott med kantareller stekta i smör ;)

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig