Follow my blog with Bloglovin Black and grey outfit | Teljänneito

Black and grey outfit

Alkuviikko on mennyt rauhallisesti palautuessa viikonlopun jäljiltä, milloinkohan opin levätä kunnolla kipeenä ollessa? Viikon kestänyt flunssa ei paljoakaan estänyt minua osallistumasta viime viikon tilaisuuksiin, heh ;) Viikon riennot huipentui lauantaina Jenni Vartiaisen keikalla täällä Helsingissä. Jenni oli tietysti aivan upea, omaa fiilistä vähän latisti se etten oikein meinannut enää pysyä jaloillani. Se ei suinkaan johtunut alkoholista vaan heikosta olosta. Noh, sen siitä saa kun ei kuuntele omaa kehoa ja onneksi minulla oli ihanat hoitajat mukana! Nyt olo on jo parempi ja odotan jo loppuviikkoa kovastikin, olemme nimittäin lähdössa Sannan kanssa Osloon! Olen miettinyt valmiiksi jo osan mitä otan mukaan matkalle, mukaan lähtee todennäköisesti tämä kuvissa oleva musta mekko. Tämä on yksi suosikeistani tällä hetkellä, mekko on pelastanut minut monelta asukriisiltä viime aikoina! Kesän ja alkusyksyn suosikkihuivi on ollut tämä kevyt Balmuirin Dawn-huivi, se on miltei aina minulla mukana. 

tuoksu, Dolce&Gabbana The One
mekko, Mango
huivi, Balmuir
laukku, Louis Vuitton
aurinkolasit, Chanel
kengät, Christian Louboutin
kello, Michael Kors
rannekoru, Hermés


Kuvat ovat otettu Habitare-messujen jälkeen, kiitos Sanna kuvista :) Bussissa matkalla messuille huomasin, että olin kiirreessä napannut mukaani nuo Louboutin Pigallet, jotka eivät kyllä todellakaan olleet sopiva valinta messuille :D Ainakin oli tyylikkäät kengät jalassa, mutta seuraavan kerran kun lähden messuilemaan niin taidankin pitäytyä luottokorkkareissani ;)


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito

2 comments

  1. Replies
    1. Rakastan itse erilaisia parfyymeja ja toivon aina löytäväni jonkun uuden superhyvän tuoksun. Olen itse saanut kivan vinkin Alexa Dagmar blogista ja siitä ajatus lähti lisätä tuoksu päivän asuun :)

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig