Follow my blog with Bloglovin Bedroom details | Teljänneito

Bedroom details

Kotona ollaan taas, onneksi saan nukkua muutaman yön omassa sängyssä ennen kuin suuntaamme huomenna Tampereelle. Eilen oli kovin flunssainen olo, tänään olen onneksi jo paremmassa kunnossa. Kotoillessa ajatukseni palasivat taas sisustuksen pariin, tällä kertaa makuuhuoneen puoleen. Kaipaisin makuuhuoneeseemme pientä viimeistelyä verhojen muodossa, kenties myös jokin kiva päiväpeite. Laadukkaat tekstiilit ovat makuuhuoneessa tervetulleita, olen niin monta kertaa ostanut huonot pussilakanat, jotka ovat enemmänkin olleet riesana kuin takaamassa hyvät yöunet. Suosikkini tällä hetkellä ovat nämä blogin kautta saadut Balmuirin St. Tropez-pussilakanat. Ne ovat tyyliltään juuri sitä, mitä kaipaan makuuhuoneeseen. Ne sopivat mielestäni todella hyvin meidän valkoisen sänkypäädyn kanssa.

Huomenna sekä lauantaina Balmuirin showroom on auki, joten ajattelin käydä siellä piipahtamassa huomenna ennen Tampereelle lähtöä. Se on loistava paikka saada lisää inspiraatiota, joten jos teillä on aikaa käydä siellä piipahtamassa niin tulkaa tekin :)
 5 comments

  1. Replies
    1. Ne ovat kyllä aivan superihanat! :) Pitäisi hankkia toisetkin, jotta aina saa vaihtaa nämä samalaiset tilalle kun toiset menee pesuun :'D

      Delete
  2. Tuo tyyny on todella kaunis :) Mitä materiaalia?

    ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig