Follow my blog with Bloglovin Autumn with Balmuir | Teljänneito

Autumn with Balmuir

Minun pitäisi jo olla nukkumassa, mutta päivän vierailu Balmuirin showroomilla oli taas niin innostava, etten millään malttanut olla julkaisematta kuvat tältä päivältä nyt heti! Kävin pikaisesti pyörähtämässä showroomilla ennen lähtöä tänne Tampereelle. Syksyn uutuuksia oli esillä todella paljon ja ihastuin erityisen paljon harmaisiin alpakka tyynyihin. Haluan ehdottomasti niiden olevan osaa meidän petausta tänä syksynä, kuten myös harmaat pellavalakanat.


Ihastuin todella paljon myös näihin pienempiin kulmikkaisiin tarjottimiin, ne ovat kuin tehty meidän home officeen! Otin aikaisemmin tällä viikolla kuvia meidän tämänhetkisestä työnurkkauksesta ja niiden kuvien avulla olenkin tehnyt alustavaa toivelistaa, siitä lisää myöhemmin :) Nämä mustat croco-tarjottimet ovat vaan niin supertyylikkäät! Lisäksi tykästyin myös erääseen tuotteeseen joka ilmeisesti ei vielä ollut päässyt tuotantoon asti, pidetään peukkuja, että se löytää tiensä valmistukseen ja meidän kotiimme ;)Haluaisin syksyksi myös harmaan huovan olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Pohdin ensiksi harmaata kid mohair torkkupeittoa, mutta nyt pohdin baby alpaca huopaa tai jopa tässä ylemmässä kuvassa näkyvää karvaista alpakkaa. Saakohan senkin harmaana?

Balmuirin showroom Lauttasaaressa on myös huomenna auki 10-16, toivottavasti tekin inspiroidutte yhtä paljon kuin minäkin siellä! :) En oikeastaan kerennyt yhtään katsomaan tarkemmin huiveja tai ponchoja, niitäkin olisi syytä pohtia tässä syksyn tullessa ;)

Nyt nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä huomenna :) Yövymme Scandicin Tampera Stationilla, voin todellakin suositella tätä hotellia, tämä on varsin raikas ja moderni. En malttaisi millään odottaa aamupalaa, onko mitään parempaa olemassakaan kuin hotelliaamiainen? :D

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito

3 comments

 1. Tiedätkö millon alpakkatyynyt tulevat myyntiin? En löytänyt niitä verkkokaupasta ainakaan..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, tarkistin itsekin Balmuirin verkkokaupan enkä löytänyt alpakka tyynyjä sieltä. Moni tuote oli tulossa myyntiin nyt syksyllä, joten kannattaa pitää silmät auki :)

   Delete
 2. This post is truly inspiring. I like your post and everything you share with us is current and very informative, I want to bookmark the page so I can return here from you that you have done a fantastic job ... used office cubicles miami

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig