Follow my blog with Bloglovin Wine O'Clock | Teljänneito

Wine O'Clock

On hauska huomata miten hyvinvointia osaa arvostaa aivan eri tavalla sen jälkeen kun on ollut sairaana. Olen ollut huomattavasti paremmassa kunnossa ja huomenna taas töihin :) Mikon blogia lukiessani tajusin, että viimeistään nyt täytyy ottaa kaikki irti tulevista aurinkoisista kesäpäivistä! Kyllä sitä kesää on vielä jäljellä ja ajon nauttia jokaisesta lämpimästä päivästä täysillä ;) Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa Mikon ihania kesämuistoja jos kaipaa inspiraatiota kesäpäivään!
Tässä muutama kuva taannoisesta lounaastamme, jonka nautimme purjehdusveneellämme. Hienona päivänä on niin paljon mukavempaa nauttia lounasta ulkona! Valmistimme kana-nuudelisalaatin kotona ja pakkasimme Barton&Guestier roséviinin mukaan laukkuun ja lähdimme veneelle.


Salaatti oli ruokaisa ja maukas, käytämme aika usein riisinuudeleita tavallisten nuudelien sijaan. Ne on paljon kevyemmät ja sopii juuri salaatteihin hyvin. Roséviini oli loistovalinta salaatin kanssa! Tänä kesänä onkin varmasti tullut enemmän nautittua roséviiniä kuin valkoviiniä, joka aikaisemmin oli minulle tyypillinen valinta kesäpäivänä.
Nautinnoista puheen ollen: nautin suuresti siitä, että veneemme on niin lähellä kotia. On todella mukavaa lähteä vaikka vain istuskelemaan veneelle ja nauttimaan auringosta! Onhan se aivan eri asia istua siellä köysien seassa kannella ja kuunnella mastojen kilinää. Tykkään kattaa tarjoilut juuri tuohon takakajuutan kannelle, mielestäni Balmuirin musta Wellington-tarjotin sopii tähän käyttöön täydellisesti. Veneily jos jokin saa minut hyvälle tuulelle, kai se veneessä viihtyminen on pienestä asti opittua ;) 

Ihanaa tulevaa viikkoa, muistakaa nauttia auringosta!

Roséviini ja tarjotin saatu blogin kautta.

3 comments

  1. Ihania fiiliskuvia! Täytyypä kokeilla riisinuudeleita ja sama täällä, rose´on nyt pop:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi nkiitos! On kyllä niin kivaa vaan rentoutua ja katsella maisemia tuossa :) Pidän myös pirskahtelevista roséviineistä!

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig