Follow my blog with Bloglovin Love my Mac | Teljänneito

Love my Mac

Muistatteko aina arvostaa niitä arjen pieniä asioita? Niitä asioita, jotka ovat vähän niinkuin itsestäänselvyyksiä? Nyt tarkoituksena ei ole paasata siitä miten tulisi osata arvostaa elämää enemmän, se vaatii jo ihan oman postauksensa. Tarkoituksena on vain kertoa, että läheltä piti! Minun ihanaakin ihanempi Macbook nimittäin simahti tänään kesken meidän mukavan aamukahvittelun, siinä ei sitten muu auttanut kun soittaa Gigantin tukeen. Heidän antaman ohjeet ei tepsinyt ja kiikutin koneen heidän huoltoon. Siellä se sitten uudelleen simahti ja huolto kuulemma olisi kestänyt kaksi viikkoa. Kaksi kokonaista viikkoa!! Kamalaa.
Ajattelin kuitenkin, että kokeilen vielä kotona illalla katsoa sitä yhdessä mieheni kanssa joka on aikamoinen pro näissä asioissa, kyllä kannatti! Kone käynnistyi kiltisti ja katsoimme koneen läpi ja poistettiin turhia juttuja (kuten 9GB kuvia, heh) Kyllä tätä konetta taas osaa arvostaa aivan eri tavalla kun hetken jo luulin menettäneeni sen  


En aamulla voinut tehdä sitä postausta jota suunnittelin, mutta onneksi huomenna on taas uusi päivä ;) Hyvää yötä ja muistakaa arvostaa niitä pikkujuttujakin!

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig