Follow my blog with Bloglovin Asuntomessut 2015 | Teljänneito

Asuntomessut 2015

Oletteko jo käyneet Vantaan Asuntomessuilla? Nyt kipin kapin käymään, messut on auki vielä 9.8 saakka! Olen jo aikamoinen asuntomessu-konkari. Aloitan messufiilistelyt aina ostamalla Deko-lehden joka on asuntomessujen virallinen messuluettelo. Siitä katson valmiiksi suosikkikohteeni, jotta paikan päällä saa käytyä juuri niissä kohteissä, jotka kiinnostavat eniten. Tässä kuvia tämän vuoden suosikkikohteistani:

22 LakkaLaine

Tämän vuoden suosikkikohteeni oli tämä ylellinen kohde, jossa Sanna Pänkäläinen toimi sisustussuunnittelijana. Oli suuri kunnia olla Sannan kanssa messuilla, kiertelystä sai todella paljon enemmän irti kun oli kunnon asiantuntija mukana ;) 
Erityisen paljon minua puhutteli tässä kohteessa mustavalkoinen sisustus(vaikkakin keittiö oli minun makuuni liian musta) ja tunnelma terassilla. Inspiraatiota petaukseen löytyi myös, eikö nuo Balmuirin St. Tropez lakanat ole aivan ihanat!


Tätä kohdetta en enää muista enkä löytänyt lehdestä, mutta oli pakko lisätä kuva silti postaukseen. (Vahva epäilys on kohde 20 A Kristallikuutio) Jos vielä joskus omassa kodissani tulee olemaan portaat toivoisin, että ne ovat tällaiset vaaleat ja tyylikkäät lasikaiteella varustettuna!17 Villa Beauty 

Tässä kohteessa tykästyin ihanaan aulaan josta portaikoiden toisella puolella näkyi yläkerran kylpyhuone, jonka seinä oli rikottua lasia. Upean aulan kruunasi pyöreä kristallikruunu. Keittiö ja olohuone oli tyylikäs, mutta omaan makuuni liikaa mustaa. Tässä kohteessa oli myös käytetty samaa kimaltelevaa nestemäistä kangastapettia kuin meillä on, joten sitä kannattaa hypistellä!
35 Urban Villa 1

Iisa Strandin suunnittelemassa kohteessa tykästyin eniten taideteoksiin. Jokainen taulu oli aivan mielettömän kaunis! Ne ovat Sebastian Sandelinin, hänellä on näköjään showroom täällä Lauttasaaressa.


Mitä mieltä olette tämän vuoden asuntomessuista? Meidän messupäivä oli melko sateinen, joten emme montaa tuntia jaksaneet messuja kierrellä. Loft-asuntoja olisi voinut olla hauska käydä katsomassa myös. Ensi vuonna asuntomessut pidetään Seinäjoella joka on hyvin lähellä Vaasaa, joten kyllähän ensivuonnakin täytyy messuilla ;)

3 comments

 1. Mulla meni asuntomessuilla koko päivä - paljon mielenkiintoisia taloja ja kauniita sisustuksia. Lakkalaine erottui kaikin puolin edukseen :). Olen piinannut blogini lukijoita lukuisilla asuntomessuihin liittyvill' postauksilla :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, ehkä minäkin olisin viihtynyt siellä koko päivän jos aurinko olisi paistanut :) Kävin heti kurkkaamassa postauksia, oli tosi kiva nähdä ne eri makkarit samassa postauksessa! Tänne tarvitaan lisää inspiraatiota makuuhuoneen sisustukseen ;)

   Delete
 2. Kiitos muru seurasta nimimerkillä metrilakujen syöjä :D

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig