Follow my blog with Bloglovin Wedding Anniversary | Teljänneito

Wedding Anniversary

Tänään on meidän ensimmäinen hääpäivä! Meidän ensimmäinen vuosi avioparina on mennyt todella nopeasti. Tuntuu siltä, että vastahan tässä menimme Bellagiossa naimisiin! Paljon on taas vuoden aikana ehtinyt tapahtua ja en voi muuta kuin todeta, että olen todella onnellinen ja rakastunut tähän mieheeni, joka jaksaa olla tässä mun vieressä. Se ei meinaan aina ihan helppoa ole ;) Muistan kun puhuimme ennen häitä, että sit häiden jälkeen ollaan vähän rauhallisemmin, mutta ihan kaikkea tässä on taas tullut touhuttua! Syksystä taas alkaa aivan uudet kujeet, hihih ;)


Tällä hetkellä nautimme lomastamme Taorminassa Sisiliassa, tämä on aivan upea paikka! Eilen olimme picnicillä korkealla kattojen yllä ja tänään lähdemme nauttimaan Isola Bella rannalle. Tämä onkin meidän viides kesä yhdessä Italiassa, mihin nämä vuodet oikein menevät?? Tapaamme täällä Taorminassa hääsuunnittelijamme, sillä hän on sattumoisin täällä myös :)
Teiltä onkin paljon kyselyitä tullut hääsuunnittelijastamme, voin ehdottomasti suositella häntä: MyChoice Events, Tiina Oksanen Häneen voi olla yhteydessä jo ennen kuin on varma haluaako häitä pitää Italiassa, niin mekin teimme. Olkaa ajoissa, lähetimme kutsut vajaa vuoden ennen häitä ja suunnittelua aloitimme jo kaksi vuotta etukäteen.

Seuratkaa unelmianne ja olkaa rohkeita, se ei aina ole helppoa mutta se aivan varmasti on se oikea valinta!


4 comments

 1. Grattis på er dag! /Nina

  ReplyDelete
 2. Tack du Nina! Det blev en skön dag på stranden och det var så kul att träffa Tiina å hennes man!

  ReplyDelete
 3. Sun hääsi olivat ne, jotka saivat minutkin ehkä vähän haluamaan naimisiinmenoa sitten joskus...Sitähän sanotaan, että silloin ollaan päivä prinsessana ja sinun päiväsi todella oli sitä!

  Ihanaa lomanjatkoa teille ja nauttikaa Italian auringosta! Olit muuten kysellyt blogissani tilaustaulun tekemisestä, huomasin sen järkyttävän myöhään koska blogger ei hälytä uusista kommenteista (pitääkin muuttaa asetukset!) ja pidin kunnon blogilomaa niin ei tullut omilla sivuilla edes käytyä...joka tapauksessa, erittäin mielelläni kerron lisää ja jos vain haluat, niin taulun teen - blogiasi pitkään seuranneena uskoisin, että yhteinen sävel taulun ulkomuodosta löytyisi nopeasti. :)
  Tein tauluhommille omat pienet sivutkin, sieltä löytää lisätietoja: http://www.aaltoart.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi Minna! Voitaisiin yrittää sopia treffit tänne kotiin ja vähän suunnitella :) toki voisi olla järkevää vaikkapa odottaa kunnes lattiakin on vaihdettu? Laitathan sähköpostia! :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig