Follow my blog with Bloglovin Relaxing Friday | Teljänneito

Relaxing Friday

Niinhän tässä kävi, että itkua vääntäen lähdin keskiviikkona lääkäriin. Todella ystävällinen lääkäri käski minut samantien labraan ja todettiin nopeasti minulla olevan angiina. Eihän siinä sitten muu auttanut kuin lähteä apteekin kautta kotiin! Harmikseni joudun syömään nyt kymmenen päivän ajan antibiootteja. Minulla ei todellakaan olisi nyt aikaa olla sairaslomalla, mutta ei tässä muuta voi kuin malttaa levätä. Ilokseni kotona odotti kauniit valkoiset ruusut piristämässä sairaslomaani 


Ylin kuva on otettu meidän makuuhuoneen uusien peiliovien kautta, tykkään niistä todella paljon! Uudet peiliovet ovat huomattavasti leveämmät kuin aikaisemmat. Ajonkin tehdä postauksen makuuhuneestamme pian jossa uusi sängynpäätykin näkyisi paremmin.
Eilen hautauduin sänkyyn Balmuirin kylpytakissa ja yritin rentoutua kuppi kuumaa teetä lipittäen. Tänään on jo vähän pirteämpi olo, onneksi näin kun tänään on mieheni syntymäpäivä ja haluan tietysti tehdä meidän illasta erityisen. Lupauduin käymään kaupassakin :) Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

5 comments

 1. Tosi kaunis sängynpääty! Mistä hankittu? Pikaista paranemista!
  -Sasa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sasa, tänään on jo huomattavasti parempi olo :) Kiva, että sinäkin tykkäsit sängynpäädystä! :) Se on valkoista nahkaa ja se tehtiin meille mittatilauksena

   Delete
 2. Saako udella mistä olet ostanut kauniin mekkosi, joka sinulla oli Inn my ballerines blogaajan häissä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo tottakai! :) Se on Karen Millenin mekko, Karen Milleniä myy mm Stockmann :)

   Delete
 3. Angiina on kyllä vihon viimeinen tauti, kurkku on niin kipeä että juominenkin tekee tiukkaa. Onneksi olet jo voiton puolella.
  Teillä näyttää olevan tosi kaunis koti. Kiva jos teet jatkossa lisää sisustuspostauksia!
  Terv. Eliisa

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig