Follow my blog with Bloglovin Feeling a bit lost | Teljänneito

Feeling a bit lost

Maanantai. Ensimmäinen työpäivä loman jälkeen. Loma, joka tuntui olevan todella pitkä. Ja hauska. Kaikki hauskuus huipentui lauantaihin ja ilta venyi taas todella pitkään, oikeastaan aamuun. Hernesaaten ranta oli mukava ja tervetullut piristys Helsinkiin, täytyneekin käydä siellä uudestaan ja tutustua muuhunkin kuin baaritiskiin ja tanssilattiaan ;) Tunnelma siellä oli vähän kuin ulkoimailla, palmut ja kaikkea! :D Voitte varmasti hyvinkin ymmärtää, että eilinen menikin lievästi sanottuna palautumiseen ;)Olo onkin nyt hieman väsynyt, tai oikeastaan melko väsynyt ja vähän "reissussa rähjääntynyt". Oletan, että se kielii hyvästä lomasta, hih. Varsinkin tänä maanantaina olen hieman eksyksissä. Kuva minusta on otettu Antico Teatro di Taorminassa, mielestäni se kuvastaa hyvin tämän hetkistä tunnetta. Hiukan poissaoleva ja katse kaukaisuudessa.
Tuo erään ravintolan hauska opaskyltti Taorminassa tuntuu opastavan takaisin lomalle. Oletan, että jos työlle lisättäisiin oma nuoli niin se näyttäisi täysin eri suuntaan. Sinne tämän pankkineidin nuoli sojottaa, ja kuten miehenikin kanssa tuossa eilen tuumailtiin onkin aika mukava taas palata arkeen ja kaikkeen mitä siihen kuuluu. Työt, täältä tullaan! Jos teillä vielä lomat jatkuu niin nauttikaa minunkin puolesta ihanasta aurinkoisesta päivästä! :)

5 comments

 1. hoppas du hade en bra arbetsdag��fina foton.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så snällt :) Jodå, har varit ganska kul att börja jobba igen!

   Delete
 2. hoppas du hade en bra arbetsdag��fina foton.

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. No kai sen niinkin voi sanoa. Arvaa kuka motkottaa täällä sängyssä saikulla?? Angiina ja 10 päivän antibiootit. #eihyvääpäivää

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig