Follow my blog with Bloglovin Vacation in Italy and France | Teljänneito

Vacation in Italy and France

Terveisiä täältä Milanon lentokentältä! On vaikeaa uskoa, että vihdoinkin loma on alkanut. Viimeinen viikko on ollut aivan päätöntä menoa niin töiden, vapaa-ajan kuin pakkaamisen suhteen. Todo-lista oli loputon, mutta tässä sitä nyt ollaan!

Lomareissua on kyllä kovasti odoteltu. Eiliset hääjuhlat vähän venähti ja meinasi jo tulla vähän kiire aamulla lentokentälle ;) 

Kukaan ei varmasti ole kovinkaan yllättynyt, että suuntamme taas Italiaan.
Lähdemme matkaan Sisiliaan, lennämme Palermoon täältä Bergamon kautta. Jatkamme muutaman lomapäivän jälkeen  Cefalúun ja siitä sitten Taorminaan.
Olen monta viikkoa jo ihaillut Vilma Peltosen mahtavia kuvia Taorminasta. Tulemme viettämään meidän ensimmäistä hääpäivää Taorminassa. Itse asiassa tulemme tapaamaan meidän hääsuunnittelijaa Tiinaa siellä myös kun olemme sattumalta siellä samaa aikaa :) 
Taorminasta matka jatkuu Messinan kautta junalla Amalfi-rannikolle. Odotan innolla kauniita maisemia Amalfissa ja Positanossa. Italianmatkamme keskeytyy muutamaksi päiväksi kun lennämme Napolista Pariisiin. Siellä juhlimme ystävämme häitä. Tulee olemaan aivan mieletöntä juhlia heitä yhdessä Pariisissa!  
Häiden jälkeen jatkamme matkaamme Italiassa kohti Sorrentoa ja lautalla kohti Capria. 
Caprilta lähdemme lautalla taas Napoliin ja viimeisenä yövymme yhden yön Roomassa mistä lennämme takaisin kotiin.
On muuten vähän hankalaa yrittää pakata järkevästi kun rinkkaan pitäisi saada mukaan myös vaatteet häitä varten! Onneksi olemme aikaisemminkin matkustelleet rinkat selässä ympäri Italiaa niin tietää suurin piirtein mitä muita mekkoja ja shortseja kannattaa ottaa mukaan ;) 

Toivottavasti teilläkin on ihanat suunnitelmat kesälomaa varten!4 comments

 1. Heippa, missä paikassa toka vika kuva on otettu? Meinaan vaan ihana TURKOOSI vesi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei ja terveisiä Caprilta! Se kuva on otettu Malediiveiltä meidän Lux Maledives resortilta, se oli aivan upea paikka! <3

   Delete
 2. Heippa Jessica! Olen itse lähdössä piakkoin Amalfin rannikolle melkein pariksi viikoks ja vaihtelen yöpaikkaa muutaman päivän välein. Mitä tuumaat, pärjääkö siellä vedettävällä matkalaukulla vai onko rinkka ihan must?

  Terkuin, Anni

  ReplyDelete
 3. Oih, mitä reissuja. <3 Mitäs mieltä olit Napolista ja entä Sorrentosta? Olin viime kesänä siellä viettämässä kesälomaani ja menisin niin mielelläni takaisin!

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig