Follow my blog with Bloglovin Take me there -matkailusivuston avajaiset | Teljänneito

Take me there -matkailusivuston avajaiset

Viime torstai-iltana kiirehdin töiden jälkeen suoraan Bulevardille, luvassa oli tosiaan Take me there -matkailusivuston avajaiset. Kävimme hakemassa kukkia illan tähdille ja ehdimme pikaisesti käydä kaunistautumassa Avec Sofién hotellihuoneessa ennen siirtymistä avajaisiin joka pidettiin Bulevardin VirgoFlowssa.

Matkailusivuston perustajat Anna-Katri ja Anna-Maria kertoivat avajaispuheessaan miten heidän ikuinen kaukokaipuu ja rakkaus matkustamiseen johti sivuston perustamiseen. Tässä kohtaa on pakko mainita, että nämä naiset ovat matkustaneet yhteensä 92 maassa, vau! Oli niin mahtavaa kuulla lisää heidän unelmista ja suunnitelmista. Puheiden jälkeen he olivat koostaneet niin koskettavan kuvavideon jossa vilahti nämä kauniit naiset eri puolilla maapalloa mielettömissä maisemissa. Pitkään Anna-Katrin lukemattomia matkoja seuranneena en voinut muuta kuin pyyhkiä vähän nolona kyyneleet silmistä. Voi hitsit miten äärettömän ylpeä olen näistä super-rohkeista naisista! Näistä kahdesta ei voi muuta kuin innostua, suosittelen ehdottomasti hyppäämään mukaan nojatuolimatkoille eri puolille maailmaa heidän sivuston avulla. Heidän innostamana ryhdyimme itsekin mieheni kanssa tekemään listaa niistä paikoista joissa haluamme itsekin vielä käydä ;)

Tässä yllä olevassa kuvassa näkyykin uusin ihastukseni, ja nyt en puhu Karolinasta, Sannasta, Charista, Laurasta, Janicasta enkä Avec Sofiésta. Puhun Olympus PEN E-PL7 kamerasta! Kaikki illan kuvat on otettu sillä ja koko illan olin niin naurettavan tyytyväinen jokaiseen ottamaani kuvaan, ettei mitään järkeä! Mikäli tämä tyytyväisyys jatkuu taitaapi PENi olla valintani mukaan kesän matkalle ;)Kauniin kesäillan asuvalinta osui mielestäni aivan nappiin, teen asusta vielä erillisen postauksen :)


Ilta oli aivan hullunhauska ja tanssimme yömyöhään, täydellinen irtiotto kauniina kesäiltana! Kiitos tytöt ja onnea matkaan :)

9 comments

 1. Asu postausta odotellessa voisitko paljastaa jo etukäteen mistä tuo ihana huivisi on ja mikä on sen sävy? :)

  ReplyDelete
 2. Joo ilomielin paljastan! :D huivi on Balmuirin Dawn scarf sävyssä light grey. Ihastuin huiviin viime viikolla kun se on niin ihanan kesäinen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ... Ja huiveja voi hypistellä esim Stockmannilla ;)

   Delete
 3. On kyllä upeita kuvia! Ihanan valoisia.
  Itsellä pitäi oikein etsimällä etsiä, josko edes yksi onnistunut kuva osuisi eteen. :D Vika saattaa toki olla hätäisessä kuvaajassakin..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi eikä, tiedän todellakin tunteen! :D tämä Olympus on nyt ollut täällä Italiassakin mukana ja aivan mielettömän ihania kuvia saa säätämättä yhtään mitään!! Miehenikin on ihan tyytyväisenä kun ei jokaista maisemaa tarvitse kuvata sata kertaa ennen kuin saa hyvän kuvan ;)

   Delete
 4. Hei!
  Ihana asu! Mistä mekkosi on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, tästä tulikin mieleen että pitää postata se asupostaus tästä! Mutta paljastan nyt kuitenkin että se on Mangosta :D

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig