Follow my blog with Bloglovin Show&Dinner ja extempore roadtrip | Teljänneito

Show&Dinner ja extempore roadtrip

Tällä hetkellä olemme tyttöjen kanssa Tukholmassa viettämässä weekendiä. Täällä on aivan mielettömän hieno ilma ja jännittävä ilta tulossa! Huomenna on luvassa picnic ja Ruotsin kansallispäivän viettoa ;)
Tästä viikonlopusta palaan kuvien kera myöhemmin. Instagramissa @teljanneito voi seurata menoa ihan ajan tasalla :D

Tässä tulee fiiliksiä viime viikonlopun huikeasta illasta Ravintolassa Kaksi Kanaa ja extempore roadtripistä Porvooseen!
Olin vasta vähän aikaa sitten tutustunut Kaksi Kanaa-ravintolaan ja päätimme mennä viettämään iltaa ystävien kanssa ja katsomaan Mark Levengoodin keikkaa, Show & Dinner. Kokemus oli ainutlaatuinen ja voin suositella Show&Dinneria viikonlopun viettoon niin isossa kuin pienessä porukassa. Meitä oli kuusi suomenruotsalaista matkassa ja Mark oli aivan huikea! Mark nauratti meitä ja koko yleisöä, hän oli läsnä ja hänen kanssaan oli mukava jutella show:n jälkeen. Söin parsakeittoa ja parasta pihviä mitä olen Suomessa syönyt! Kiitos Mark ja huippukokki Martin! :) Ilta jatkuikin siitä baariin ja siitä jatkoille, hups ;) 
Kaksi Kanaa-ravintolan Martin GranbergMekke, Martin ja minä

Illan tähti, Mark Levengood


Meidän extempore roadtrip Porvooseen oli todella hauska! Porvoo on niin kaunis ja söpö pieni kaupunki ja aika meni kuin siivillä. Porvoo vei kirjaimellisesti jalat alta ;)
 
Ihanaa viikonloppua, toivottavasti kaikilla on kesä alkanut mahtavasti!

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig