Follow my blog with Bloglovin Prinsbröllopet och Restaurang Josefina i Stockholm | Teljänneito

Prinsbröllopet och Restaurang Josefina i Stockholm

Tänään on aivan mielettöman kaunis ja aurinkoinen päivä ja ajatukset väistämättä palaavat takaisin ihanan kesäiseen Tukholmaan! Tänään juhlitaan Prins Carl Philipin ja Sofian häitä ja täällä ollaan jo useamman tunnin seurailtu Tukholman häähumua suorana lähetyksenä. Voi kunpa tänään voisikin palata takaisin Tukholmaan ja seurata häitä paikan päällä!

Viime viikonloppuna olimme tyttöjen kanssa Tukholmassa ja kesä oli parhaimmillaan. Lauantaina halusimme nauttia illallista kauniilla terassilla ja meille oltiin suositeltu Djurgårdenin kaunista Restaurang Josefinaa. 
Onneksi päätimme mennä juuri Josefinaan, sillä se oli aivan mielettömän kaunis paikka! Heidän terassi oli niin kauniisti koristeltu ruusuilla ja kristallikruunuilla ja hetken tuntui siltä, että olisimme olleet jossain aivan muualla kuin Ruotsissa. Restaurang Josefina Djurgårdenissa on ehdottomasti paikka jota suosittelen, voisin kuvitella juhlivani siellä toistekin ;) Paikka sopii tämän päiväisen häähumuun aivan loistavasti!
 Päätimme kävellä takaisin hotellille pitkin Strandvägenia ja kauniina kesäiltana Tukholma todellakin näytti parhaita puoliaan. Maisemat oli sen verran kauniit, että päätimme Charin kanssa ottaa muutama selfien matkalla :D


2 comments

  1. Replies
    1. Hihi, Karolinalla oli tilannetajua kun sai sen napattua :D

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig