Follow my blog with Bloglovin Chanel sunglasses | Teljänneito

Chanel sunglasses

Ette arvaakaan miten monta vuotta olen jo etsinyt niitä tietynlaisia aurinkolaseja. Voi sitä iloa kun ne vihdoinkin löytyivät! Tiedätte varmaan sen tunteen kun tiedät juuri mitä haluat, mutta sitä ei vaan tunnu löytyvän mistään. Sitten kun vähiten arvaat niin se tulee vastaan! Juuri niin kävi näiden aurinkolasien kanssa :)

Olen pitkään haaveillut vaaleammista isoista aurinkolaseista jotka näyttäisi yhtä hyvältä kuin minun klassiset mustat Diorin aurinkolasit. Ne ovat vuodesta toiseen olleet suosikkini, näet ne esimerkiksi Elegant outfit for tonight-postauksessa. Diorin lasit löytyivät Pisasta kesällä 2012. Sen jälkeen ovat ne vaaleammat aurinkolasit olleet hakusessa ja niitä ollaan etsitty Suomesta sekä joka ikinen kerta kun olemme olleet matkoilla. Myös verkkokaupoista olen yrittänyt niitä metsästää ;)
 Viime viikolla olimme Karolinan kanssa lounaalla Teatterissa ja päätimme poiketa naapurissa olevaan Della Marga-liikkeeseen. Tarkoiteuksena oli katsella sopivaa pientä laukkua, mutta siellähän nämä täydelliset aurinkolasit odottivat! Ne istuivat minulle todella hyvin, hetken epäröityäni astetta kulmikkaampaa mallia päätin, että nämä ovat juuri ne oikeat. 

Minusta tuntuu, että nämä saattaa olla tämän kesän käytetyimmät lasit ;)No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig