Follow my blog with Bloglovin Sailing home | Teljänneito

Sailing home

Keväinen viikonloppu on mennyt nauttien kotosalla ja löytyi sopiva hetki palata takaisin näihin ihaniin kuviin siirtopurjehduksestamme Vaasasta Helsinkiin. Pitkään olimme jo haaveilleet veneen siirrosta tänne Helsinkiin ja päätimme keväällä ajankohdan. Viikot menivät nopeasti ja viiden päivän kunnostamisen jälkeen luvassa oli seitsemän päivää merellä.
Matka kulkeutui seuraavasti: Vaasa-Kiili-Reposaari-Isokari-Kasnäs-Nauvo-Barösund-Lauttasaari HSKlle uuteen kotisatamaan.


Jos se vain olisi mahdollista lähtisin vaikka heti huomenna purjehtimaan viikoksi, kuukaudeksi tai vaikka kahdeksi! Merellä oleminen on jotain niin tuttua ja vapauttavaa, siellä mieli lepää. Olen pikkutytöstä asti tottunut siihen, että toukokuussa veneilykausi alkaa ja huvilakaudenpäättäjäisen tienoilla sitten lopetellaan. Parhaimmat kesämuistot liittyy veneilyyn äitin ja isin kanssa. Ainahan se ei tietenkään ole niin mahtavaa ja kyllä vähän jännitti miten pärjätään kahdestaan, meillä onneksi sujui matka todella hyvin! Huhtikuussa merellä oli toki vielä vähän kylmää, mutta siitäkin selvittiin lämppärin ja halien avulla ;)

Ihanaa ja aurinkoista viikkoa sinne!

6 comments

 1. Kyllä näyttää kivalta, missä pidätte venettä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, niin se kyllä olikin! :)

   Delete
  2. Vaikka olihan merellä vielä aika kylmä ;)

   Delete
 2. Oi ihania purjehduskuvia ♥ Mä en ole kovinkaan tottunut veneilyyn, kun taas mieheni on ja olen sitä kautta opetellut pikku hiljaa siihen että veneilystä tulisi luonnollinen fiilis.. Ehkä ajan kanssa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Reetta, todella kiva kuulla sinusta! :) <3

   Delete
  2. Kyllä se ilman muuta ajan kanssa tulee se luonnollinen fiilis! Kiva kuulla, että myös te veneilette :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig