Follow my blog with Bloglovin Planning for Paris | Teljänneito

Planning for Paris


Viime viikot ovat menneet todella nopeasti, kalenteri on ollut aivan täynnä niin arkena kuin viikonloppuinakin! Aika ei ole riittänyt blogin päivittämiseen, mutta kerrottavaa olisi niin paljon! :) Kovasti taas sattuu ja tapahtuu ;) Muutama viikko sitten vietimme ystäväni Saran kanssa ihanaa tyttöjen viikonloppua täällä Helsingissä ja tekemistä riitti. Aika meni niin nopeasti ja oli ihanaa saaada pitkästä aikaa viettää aikaa ihan vaan kahdestaan. Meidän Helsinki-weekend oli niin onnistunut, että taidankin tehdä siitä aivan erillisen postauksen! Itse olin niin laiska ottamaan kuvia, mutta onneksi Saralla oli kamera koko ajan mukana ;) Viime viikonloppuna olimmekin taas pitkästä aikaa Vaasassa! Oli hauskaa nähdä taas ystäviä ja sukulaisia, kevään aikana tulemme todennäköisesti viettämään muutamia viikonloppuja Vaasassa. Tarkoituksena on tosiaan kunnostaa venettä siirtopurjehdusta varten.

Tänään olen rentoutunut ja suunnitellut meidän tulevaa matkaa Pariisiin! Lähdemme torstaina matkaan ja olemme Pariisissa viisi päivää pääsiäisen yli. Olimme viimeksi yhdessä Pariisissa pääsiäisenä vuonna 2012, siitä onkin todella hyvät muistot. Tyttöjen kanssa kävin siellä viime heinäkuussa ja oli todella mukavaa kun ehdimme nähdä siellä myös Maijan! Maijan blogista on niin ihanaa seurata miten kaunis keväinen Pariisi on tällä hetkellä, toivottavasti meillä tulee olemaan aurinkoista ja lämmintä ;) Siellä näyttää olevan niin kaunista kun kirsikkapuutkin jo kukkivat!

Kuvat ovat otettu tänä aamuna kun luin Louis Vuittonin kirjasta heidän museostaan jossa olisi mukava käydä. Kuvissa komeilee myös jo kaksi viikkoa vanhat valkoiset krysanteemit jotka ovat säilyneet kauniina ilahduttavan pitkään! Musta tarjotin on yhteistyön kautta saatu Balmuirin nahkainen Wellington-tarjotin.


 Olen yrittänyt miettiä tarkkaan mitä pakata mukaan, saatamme matkustaa pelkällä käsimatkatavaralla tällä kertaa. Meillä on nopea välilasku Frankfurtissa, joten emme halua riskeerata matkalaukkujen katoamista. Sateenvarjo ja saappaat otan ehdottomasti mukaan, mutta mukaan haluan myös muutaman tyylikkään mekon sekä juhlavammat kengät iltoja varten. Tilaa pitäisi jäädä myös ostoksia varten, joten saa nähdä onnistunko pakkaamaan kaikki pelkästään käsimatkatavarana pienempään Rimowaan :D

Ihanaa energistä viikkoa sinne, toivottavasti teilläkin on ihana pääsiäinen tulossa!


2 comments

  1. Odotan innolla kuvia! Mekin ollaan miehen kanssa menossa Pariisiin. Onko suositella paikkoja? Entäs pukeutuninen? Lähdemme sinne toukokuun lopulla.

    ReplyDelete
  2. Oi miten mahtavaa, ihanaa matkaa teille! Pariisi on varmasti toukokuun lopulla vielä kauniimpi ja elävämpi kuin pääsiäisen tienoilla :) Ehdottomasti suosittelen Les Ombres ravintolaa! Ja seuraa ihmeessa In my ballerines Maijan blogia, sieltä näet hyvin ideoita pukeutumiseen :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig