Follow my blog with Bloglovin Ready for afterski | Teljänneito

Ready for afterski

Lähdemme ensi viikolla Leville, helpottaakseni pakkaamista olen jo valmiiksi tehnyt listan mukaanotettavista jutuista:

- Talvivaatteet ja lämpimät kengät vievät laukusta sen verran paljon tilaa, että päätin valita matkalaukuksi suosikkilaukkuni: ison valkoisen Rimowa Salsa Air carrara white matkalaukkuni

- Käsimatkatavarat mahtuu mukavasti mukaan Louis Vuittonin Neverfull Damier Azur GM laukkuun. 

- Tukholmasta tuli ostettua NewEra pipon, sen otan myös mukaan Leville. Myös bloggaaja Kenza oli hankkinut itselleen samanlaisen pipon, hyvältä näyttää tuo pipo hänenkin päässään :)

Tähän asuun sopisi aivan täydellisesti tämä beige Balmuirin Highland huivi, voi kunpa sellaisen saisin vielä itselleni hankittua ennen matkaa! Huivikokoelmastani puuttuu juuri tällainen ihanan pehmeä beige huivi.  Mielestäni kauniin vaalea beige huivi sopii todella hyvin Newhousen kevytuntuvatakin kanssa.


Matka-asun kruunaa Ray-Banin aviatorit sekä juuri huollosta tullut Michael Korsin kultainen kelloni. Kello on ollut huollettavana pian puoli vuotta, joten kello tuntuu taas aivan uudelta kellolta.
Lentomatkan ajaksi taidan valita ruskeat saappaat ja hanskat, mutta Afterski taittuu mukavasti  superlämpöisissä Sail Racingin valkoisissa talvisaappaissa ja hanskoissa ;) Nuo söpöt valkoiset hanskat olivat muuten alennuksessa Stadiumilla, suosittelen niitä lämpimästi.


Täytyy toivoa, että meillä olisi ihanan aurinkoinen ja keväinen ilma siellä Levillä :) Harmikseni olen vieläkin flunssassa ja eilen vasemman puoleista poskea ja hampaita alkoi särkemään oikein kunnolla, toivottavasti se ei ole poskiontelontulehdus! :(  Flunssaa tuntuu nyt olevan todella paljon liikkeellä, muistakaa pysyä kotona ja parantua rauhassa, jottei pöpöt iske muidenkin kimppuun, jooko?

 Nauttikaa viikosta!

4 comments

 1. Kirjoitat samalla tavalla kuin Tuksu, kaikki merkit pitää mainita juuria myöten että varmasti kaikki tietää että käytät vain merkkituotteita. Huoh. Tylsää luettavaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ohhoh, no tulipas rakentavaa palautetta :D en tiennytkään, että hänellä on blogi? Tämän postauksen tarkoitus on inspiraatiokollaasi jossa käy ilmi valitut tuotteet. Olisi mielenkiintoista kuulla mitä miellät merkkituotteeksi?

   Delete
  2. Olen samoilla linjoilla, sillä kirjoitat yleensä hieman hölmösti, että "otan mukaa Louis Vuitton Neverfull GM Damier Azur -laukkuni". Vähempikin riittäisi, esim että mukaan lähtee vaaleampi Neverfull. Teksti tulee jotenkin täyteen noista merkeistä ja malleista, kun mielummin lukisin jotain sisällöllisempää asiaa... ja tämän nyt rakentavana kritiikkinä lukijaltasi :)

   Delete
  3. Kiitos palautteesta! Itse rakastan blogeissa sitä, että tieto on saatavilla :) On niin parasta kun saa heti tietää minkä merkkinen, kokoinen tai mallinen jokin laukku, silmälasit, toppi, mekko, kengät, keittiö tai tuoli on :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig