Follow my blog with Bloglovin Home decor wish list | Teljänneito

Home decor wish list

Terveisiä täältä sängynpohjalta flunssan kourista. Toivottavasti olo olisi jo huomenna pirteämpi, haluaisin jo päästä gymille hikoilemaan! Olen yrittänyt selättää flunssan juomalla teetä ja syömällä kuumaa keittoa, molemmat höystettynä valtavalla määrällä tuoretta inkivääriä :D Toki tämä rentoutuminenkin on hyvästä niin jaksaa taas ensi viikolla tehdä ahkerasti töitä. 

Tänään eräs puhelu teki minut erityisen iloiseksi. Sain tietää, että Sara tulee käymään meillä ensi kuussa! :) Mahtavaa saada viettää oikein kunnon tyttöjen viikoloppua Helsingissä. Shoppailua, brunsseja ja pitkiä keskusteluita ja suunnittelua tulevasta, ehkä jopa vähän kuohuvaa ;) Tietysti haluan, että vieraalla olisi mahdollisimman mukavat oltavat täällä ollessa, joten innostuin tekemään listan tämän hetken sisustushaaveistani. Sisustushaaveita on nyt useammassa blogissa näkynyt, käykää kurkkaamassa Adalminan, Charin, Maijan ja Lauran sisustushaaveita!
Iso peili - meillä oli eteisessä Ikean Stave-peili aikaisemmin, mutta Albert hajoitti sen eräänä yönä kun peiliä ei ollut kiinnitetty seinään. Tavoitteena olisi löytää kaunis ja iso peili joko hopeisella tai valkoisella kehyksellä

Tuoksukynttilät - odotan kovasti matkaamme Pariisiin, sieltä ajon tällä kertaa hamstrata Diptqyuen ihania tuoksukynttilöitä oikein urakalla!

Valaisin - suunnittelemme elegantimman valaisimen hankkimista makuuhuoneeseemme, kuten esimerkiksi kuvassa oleva Foscarini Caboche valaisin

Ylelliset vuodevaatteet  - Balmuirin Cannes vuodevaatteet ovat aivan täydelliset, ne sopisi meidän makuuhuoneeseen aivan loistavasti! Olen muutaman kerran nyt ostanut edullisemmat vuodevaatteet ja pettynyt kovasti laatuun, joten seuraavan kerran en pihistele ;)

Tarjotin - olen täysin hurahtanut marmoriin! Marmorinen tarjotin olisi juuri sopivan painava käyttöön, puhumattakaan siitä, että se on todella kaunis. Kuvassa oleva Hayn tarjotin on hiukan hintavampi kuin Granitin versio

Lattia - tulemme uusimaan lattian samalla kun uusimme keittiön ja suunnittelemme vaaleampaa latiiaa kuin nykyinen tammiparketti. Olemme ajautuneet haavelemaan marmorimaisesta lattiasta. Kuvassa oleva laminaatti marmor carrara voisi olla yksi vaihtoehto.

Keittiö - suunnitelmat keittiön suhteen etenevät, se on yllättävän aikaa vievää, mutta on tärkeää rauhassa pohtia mitä keittiöstä haluaa ja selvittää etukäteen kaikki tarvittavat asiat

Sängynpääty - olen jo pitkään haaveillut valkoisesta nahkaisesta sängynpäädystä! Suunnittelimme omamme ja saimme sen teetettyä, toivottavasti saisimme sen pian myös kotiin :)


Olisi kiva kuulla, mitä sisustushaaveita teillä on! Haastan teidät jokaisen miettimään haaveitanne ja kertomaan niistä täällä :) Ihanaa sunnuntaita kaikille!

9 comments

 1. Hei, katselin tässä vanhoja asukuviasi. Sinulla on joissakin kuvissa tosin kivan malliset silmälasit, muistatkohan mallia tarkemmin? Kuvateksteissä on ainoastaan maininta että ovat raybanit. Itselläni on lasien osto edessä ja eri mallien välillä tässä pohdiskelen :) Hyvää loppuviikkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kiva kun tykkäsit silmälaseistani! :) Ray-Banin aviatorit ovat, mutta tarkkaa mallia en ollut jostain syystä merkannut blogiin! Täytyypä yrittää muistaa katsoa mallikoodi laseista ja palaan asiaan mallikoodin kera :)

   Delete
  2. Äh, tarkoitin siis Ray-Banin wayfarer, eikä aviator :)

   Delete
  3. Hei ja kiitos vastauksestasi! Olisi todella ystävllistä mikäli jossain kohtaa kun vain ehdit tarkistaa vielä mallikoodin :) Oletko ollut laseihin/malliin itse tyytyväinen?

   Delete
  4. Anteeksi että vastaus kesti! :) Malli(tai ainakin laseissa lukee) on RB 5228 2000 53 17 140

   Delete
 2. Synd med den fina spegeln,vi har länge sökt en typ likadan men inte hittat,
  men nu vet vi var vi skall söka. Stilig lampa, passar säkert bra i ert sovrum��

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ikeas Stave är väldigt förmånlig också. Har inte ännu bytt lampa i sovrummet, får se hurudan lampa vi väljer!

   Delete
 3. Aivan ihana lattia! Teillä tulee olemaan kaunis koti, kun kaikki on valmista��

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, lattian vaihtaminen olisi nyt vihdoinkin ajankohtaista! En malttaisi enää odottaa ;)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig