Follow my blog with Bloglovin Beautiful eyebrows: Kulmien kestopigmentointi | Teljänneito

Beautiful eyebrows: Kulmien kestopigmentointi

Viime aikoina olen yrittänyt järkeistää kiireistä arkea ja kaikki arkea helpottavat asiat ovat enemmän kuin tervetulleet. Olen oikea "tidsoptimist", eli kroonisesti myöhässä. Se on ehdottomasti huono tapa jota olen päättänyt parantaa. Olen melko hidas käynnistymään aamuisin ja aamutoimenpiteet täytyy sujua nopeasti. Nyt täytyy myöntää, että olen bussissa meikkaaja. Jep! Yritä nyt siinä sitten heiluvassa bussissa sutia meikkiä.. Noh, ainakin säästyy aikaa ;) Juuri tästä syystä rakastan ripsienpidennyksiä ja uusia kulmakarvojani ;)
Kuva on otettu heti jälkipigmentoinnin jälkeen Blackout HairissaToivottavasti tämä postaus auttaa muita jotka miettivät kulmakarvojen kestopigmentointia. Itse etsin todella pitkään informaatiota netistä, mutta mielestäni siitä löytyi todella huonosti tietoa asiakkaiden omien kuvien kera. (Tämänkin)Idean kulmien pigmentoinnista sain minun superkauniilta kollegaltani jolla päivä toisensa jälkeen on aivan täydelliset kulmakarvat! Juuri sitä toivoin itsekin. Kulmakarvat, jotka näyttävät hyvältä herätessä, suihkusta tullessa tai hikisen matkapäivän päätteeksi. Vihdoinkin saan näyttää myös teille lopputuloksen :) Omat kulmakarvat olivat aika lailla olemattomat. Karvat ovat todella vaaleat ja harvat. Tuntui siltä, että vaikka kuinka sitä yritti kulmakynällä ja kulmavärillä saada hyvät kulmat ne olivat kuitenkin aina erilaiset ja jotenkin epäsiistit. Meikkipussista löytyy Lumenen kulmakynä ja Bobbi Brownin kulmaväri.


Ennen jälkipigmentointia: Tässä kuvassa minun kulmakynällä tehdyt kulmakarvat. Nämä  kiirreellä piirretyt kulmakarvat ovat tyypilliset epäsymmetriset ja epäsiistit "bussissa meikkaajan" tuotosta.


Ennen jälkipigmentointia: Tässä kuva ilman meikkiä josta Satu aloitti kulmakarvojen suunnittelua.Kuvat ovat otettu jälkipigmentoinnin yhteydessä, sillä ensimmäisen kerran pigmentoinnin teki toinen tekijä. Emme ensimmäisen tekijän kanssa oikein päässeet yhteisymmärrykseen ja hän suosittelikin keskustelemaan Blackout Hairin Satu Huikon kanssa. Tutustuin heidän kotisivuihin sekä siellä olevaan videoon (video kannattaa ehdottomasti katsoa, siinä saa todella hyvin tietoa kaikista vaiheista!)ja tykästyin kovasti Satun työjälkeen.

Keskustelimme Satun kanssa ensiksi siitä, että mitä minä itse haluan. Kerroin toivovani kulmakarvat jotka antavat ilmettä ja ovat korkeammat keskeltä näyttämättä kuitenkaan koko ajan hämmästyneeltä.
Satu ymmärsi toiveeni hyvin ja ryhtyi piirtelemään mallipiirrosta ja Satu on kyllä aivan huikean tarkka ja taitava piirtämään ne just tasan tarkkaan samanlaisiksi!


Ennen jälkipigmentointia: Kulmapigmentoinnin esipiirros


Fiilikset ennen ja juuri pigmentoinnin jälkeen oli vaihtelevat, kyllähän sitä kovasti pelotti ja jännitti lopputulosta. Toisella kerralla karvatekniikalla tehdyt karvat eivät kuitenkaan olleet niin extremet eikä turvonneet yhtä paljon. Ekan kerran jälkeen sain kotona kuulla, että kulmikset oli vähän kuin Leonid Brezhnevillä, haha :D

Mielestäni on erittäin tärkeää keskustella tekijän kanssa etukäteen ja kuvamateriaali on varmasti hyvä tapa näyttää mitä itse toivoo.
On myös hyvä tiedostaa, että vaikka tekijä puhuu karvatekniikasta se saattaa olla muuta kuin todella selkeät, eroteltavat "karvat"/viivat. Kuten Blackout Hairin sivuilla näkee Satu tekee juuri niitä kauniita, luonnollisen näköiset  kulmakarvat karvatekniikalla. Eli vaikka puhutaan siitä, että tekniikkoja on se täyttötekniikka ja karvatekniikka, on todellisuudessa ilmeisesti jotain siitä välistä myös (ensimmäinen tekijä käytti siis tekniikkaa siitä välistä, hän kutsui sitä myös karvatekniikaksi. Hän käytti todella pientä neulaa ja piirsi karvat todella lähekkäin jolloin lopputulos oli minun mielestäni hyvin pitkälti täyttötekniikan näköinen lopputulos) Itse suosin siis Satun tyyliin tekemää tekniikkaa jolloin karvat näkyy selkeämmin.Kulmapigmentointi karvatekniikalla heti käsittelyn jälkeen (ei parantuneena)

Lopputulos kulmakarvojen pigmentoinnin jälkeen on juuri se mitä toivoinkin: minulla on vihdoinkin kulmakarvat, ja vielä kaiken lisäksi kauniit sellaiset! Kulmakarvojen kestopigmentointihan on toki hintavampaa kuin pelkästään kulmakarvojen värjääminen ja kulmakynän käyttö, mutta ainakin itse olen aivan supertyytyväinen lopputulokseen ja se nopeuttaa arkea huomattavasti.  Jatkossa tulen edelleen värjäämään karvat tummemaksi, käytän Refectocilin ruskeaa väriä. Myöhemmin(todennäköisesti 1-2 vuoden päästä) on kestopigmentoinnin vahvistuksen aika. Kestopigmentoinnin pysyvyys vaihtelee, itselläni on sen verran vilkan aineenvahdunta ihossa(lue: rasvainen iho) että pigmentointia saa todennäköisesti lisätä nopeammin kuin henkilöllä jolla on kuivempi iho.

Jälkihoitoa varten Satu antoi mukaan kirjalliset ohjeet ja ostin häneltä jälkihoitoon tarkoitettua Goldeneye HUSH!-voidetta (S.O.S. + CARE) joka auttoi mukavasti kiristävään tunteeseen muutaman päivän pigmentoinnin jälkeen.

Kulmapigmentointi karvatekniikalla  parantuneena  käsittelyn jälkeenKylläpäs muuten on epämiellyttävää laittaa näitä superlähikuvia kasvoista kun tuo iho ei varsinaisesti ole virheetön ;) Voi kunpa saisi kunnon opastusta meikkaamisen suhteen, olisi niin kiva oppia miten meikata kunnolla! Erityisesti korostus- ja varjostustekniikka(contouring) olisi mahtava kokeilla, kertokaa ihmeessä mitä tuotteita käytätte :) Olen myös miettinyt kulmageelin hankkimista, jotta saisin karvat pysymään paremmin paikoillaan eikä ne sojottaisi alaspäin. Onko teillä kokemuksia kulmageelistä?

Näistä ensimmäisistä kuvista näkee myös minun ah niin ihanat ripsipidennykset! Rakastan näitä ripsiä ja jälkimmäisissä kuvissa näkeekin sen miten ripsienpidennyksistä on enää muutama hassu ripsi jäljellä. Tarkoituksena on tosiaan pitää tauko ripsipidennyksistä, jotta saamme Satun kanssa tehtyä minulle myös yläluomen eyelinerin/rajauksen pigmentoinnin. Tämä siitä syystä, että ripsienpidennyksen jälkeen en ole jaksanut tehdä rajauksia yläluomelle, sillä se on todella hankalaa kun ripset ei anna periksi. Yläluomen eyelinerin kestopigmentoinnin jälkeen on taas vähän nopeampaa ja helpompaa pitää silmämeikin siistinä :)

Itse olen todella tyytyväinen ja kerron mielelläni tarkemmin jos jokin asia vielä muita mietityttää :)


15 comments

 1. Todella hieno tuo lopputulos! Mulla tosin on luonnostaan niin tummat kulmat, etten ole KOSKAAN tehnyt niille yhtään mitään nyppimisen lisäksi :D

  ReplyDelete
 2. Voi Emma, ole onnellinen että sinulla on niin tuuheat ja tummat kulmikset luonnostaan!! :D

  ReplyDelete
 3. Saako noista aiva sen muotoset ku ite haluaa vai kuinka se muoto päätetään:D ja mikä se hinta sit oli?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä vain, kulmakarvoista suunnitellaan juuri sellaset kuin itse haluaa :) toki varmasti tekijä voi kieltäytyä tekemästä jotain "hulluja" kulmakarvoja, se on varmasti tekijästä ja tekijän moraalista kiinni ;) kannattaa varata ajan etukäteen konsultaatioon jolloin myös hinnan saa selville :)

   Delete
 4. Yök, olet luonnollisesti kauniimpi, hmm, älä lähde täällä kaupunkiseudulla tommoiseen, ei sovi sulle kauniille naiselle ollenkaan, miksi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen äärettömän tyytyväinen kulmiin ja kestopigmentointi on helpottanut arkea todella paljon :) Kiitos siitä, että olet sitä mieltä, että olen luonnollisena kauniimpi!

   Delete
 5. Missä olet ripset laittanut?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen laittanut ripsiä useammassa paikassa, mm Nailluxissa

   Delete
 6. Hienot! Olen itsekin harkinnut tuota, ehkäpä uskaltaisin kun sinulla oli niin hyvä kokemus ja lopputulos.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen erittäin lämpimästi Satua, heidän sivujen kautta saa todella hyvin lisätietoja :)

   Delete
 7. missä satu tekee näitä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Satu on Helsingin keskustassa Blackout Hairissa :)

   Delete
 8. äh, tuossahan oli linkki, missä satu työskentelee... =)

  ReplyDelete
 9. Kannattaa miettiä kaksi kertaa ennen silmien tatuointia. Ihminen ei ole ikuisesti nuori ja iho muuttuu iän myötä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tatuoiminen ja kestopigmentointi on kaksi aivan eri asiaa. Kestopigmentointi ei ole lopullista kuten tatuointi :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig