Follow my blog with Bloglovin Planning our new kitchen | Teljänneito

Planning our new kitchen

Viime aikoina on tullut monta -todella, todella monta- tuntia käytettyä uuden keittiön miettimiseen. Tuntuu siltä, että kaikki ylimääräinen aika kun ei ole tullut mietittyä työasioita niin olen miettinyt keittiötä :D (Noh, se ei ole aivan totta, on sitä tullut mietittyä muutakin, mutta siitä enemmän myöhemmin, hih)
 
Minkälainen keittiön yleisilme olisi? Kaikki valkoista vaiko jotain tehosteväriä? Tulisiko kodinkoneet olla valkoiset, mustat vai jotain siitä välistä? 
Meillä on keittiösuunnittelijoita käynyt katsomassa nykyistä keittiötä ja toivottavasti myös he ehdottaa jotain uutta ja makeaa ratkaisua.

Meillä on avokeittiö, eli keittiö ja olohuone on yhtä tilaa. Se tarkoittaa sitä, että keittiö on todella suuri osa kotia ja tällä hetkellä se ei miellytä minua lainkaan. Lupaan kerätä rohkeutta siihen, että esittelen tätä nykyistä keittiötä täällä blogin puolella myöskin ;)

Tänään olemme lähdössä Helsingin keskustaan katsomaan keittiövalmistajan showroomia, toivottavasti saamme pian jotain ehdotuksia sekä tarjouksia. Minä tietysti eniten odotan jotain piirroksia josta näkee suunnittelijan ehdotusta tulevasta keittiöstä :)

Olisi kiva kuulla mikä teidän unelmakeittiö on ja miten te suunnittelisitte oman keittiönne! Ja jos teillä on suositella keittiövalmistajaa tai keittiösuunnittelijaa niin otan mielelläni suosituksia vastaan :)

Tässä on muutama kuva Pinterestistä jotka olen kerännyt Kitchen-kansiooni. Keittiö tulisi olla kokovalkionen, poikkeuksena ehkä välitila. Ensimmäisenä on kuva Adalminan kauniista keittiöstä, mielestäni on aivan loistava idea käyttää peiliä välitilassa!

Adalminan keittiö

Kitzenin Blogger-keittiöNyt täytyy mennä valmistautumaan, jotta ehdimme ajoissa keittiövalmistajan tapaamiseen, ihanaa viikonloppua kaikille!

2 comments

  1. Meillä on Ikean keittiö ja se on ollut täydellinen. Ikealla rungot on paksumpia ja mekanismit kestäviä, hinta on kohdillaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen IKEAn keittiöön! Täytyy myöntää, että meistä ei välttänättä ole suunnittelemaan keittiötä itse, saatikaan asentamaan sitä :)

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig