Follow my blog with Bloglovin Luxurious breakfast | Teljänneito

Luxurious breakfast

Parasta viikonlopussa on ehdottomasti rauhalliset aamut. Hyvin nukutun yön jälkeen saa rauhassa tehdä herkullista aamiaista sekä nauttia useamman tunnin kestävästä aamuhetkestä.

Kuvat ovat parin viikon takaa kun vietin Karolinan kanssa ihanaa rentouttavaa viikonloppua
Teimme aamiaiseksi herkullista smoothieta (banaania, mustikkaa, ananasta, maca-jauhe, vettä), omelettia (kananmunaa, kalkkunaa, tomaattia, salaattia) ja hedelmäsalaattia (banaania, avocadoa, ananas, kiivi, taatelia, persimonia). Nam! Maistoin ensimmäistä kertaa superherkullista persimonia, sen jälkeen olenkin ostanut sitä kotiin myös. Suosittelen! :)

Tänään aamupalapöydässä seuranani on kasa uusimpia lehtiä sekä pino keittiökuvastoja. Pinterest (seuraa tästä) täyttyy inspiraatiokuvista keittiöistä. Tyylikkäistä ja valkoisista. Ehkä jotain erilaisia materiaaleja. Ehkä vähän marmoria.
Näissä kuvissa näkyvä marmorinen tarjotin on mielestäni aivan upea! Marmoriset yksityiskohdat keittiössa puhuttelevat minua todella paljon tällä hetkellä. Se vaan on niin ylellinen ja tyylikäs materiaali! Onko kenties muillakin herännyt marmori-himo? ;)
Suunnitelmissa tänä viikonloppuna on käynti gymillä sekä venyttelyä uuden lempparini kanssa: olen aivan täysin hurahtanut putkirullaukseen! :D

Ihanaa rentouttavaa viikonloppua sinne teillekin!

2 comments

  1. Toiveena treenipostaus, olisi niin kiva kuulla enemmän treenirutiineistasi ja -mietteistäsi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kommentistasi Anna! Tämä on niin parasta kun tulee toiveita!! :) Sitä paitsi se on aivan loistava idea tässä kohtaa tehdä postaus treenistä, sillä siinä samalla tulee mietittya niitä asioita vähän tarkemmin. Tässä kohtaa kun istuu sohvalla ja napostelee samalla kun puuhailee blogin parissa olisi ihan hyvä samalla miettiä tavoitteiva ja treeneja vuodelle 2015 ;)

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig