Follow my blog with Bloglovin Simple bulb light in black or white? | Teljänneito

Simple bulb light in black or white?

En olisi voinut kuvitellakaan, että käytän näin paljon aikaa hehkulamppu-kuvien selailuun! Olen selaillut Pinterestiä ja erilaisia nettikauppoja löytääkseni sopivan version tästä yksinkertaisesta kattovalaisimesta.

Kuten jo aikaisemmin tässä postauksessa kerroin, tarkoituksena on löytää valaisimen vaatehuoneeseen. Tähän vuodenaikaan on jo niin pimeää, että tässä kohtaa tuli jo pieni turhautuminen kun sitä valaisinta ei ole vieläkään tullut hankittua. Valaisimien etsiminen on itse asiassa saanut aikaiseksi lievän sisustuskriisin, joka ei ole edesauttanut valaisimien hankintaa. Pieni sisustuskriisi on tavallaan ihan hyvä asia, sillä se on saanut minua tarkemmin pohtimaan sisustusta koko asunnon osalta. Noh, lisää tästä "kriisistä" myöhemmin ;) 
Edellisen sisustuspostauksen jälkeen hankimme olohuoneeseen Kartell Fly-valaisimen valkoisena, joka on myöskin melko hillitty valinta. 
Joulukuussa on aina paljon juhlia ja silti se on ainakin meillä se aika vuodesta kun haluaa myös rauhoittua ja olla kotona vähän enemmän. On ollut mukavaa huomata, että loppuvuoden juhlien lisäksi on kuitenkin löytynyt energiaa miettiä kodin sisustamista! Tarkoituksena olisi vielä tämän vuoden puolella löytää valaisin vaatehuoneeseen sekä matto olohuoneeseen :)


kuvat, Pinterest


Nämä kuvat ovat Pinterestistä, halusin koota muutaman kuvan inspiraatioksi tänne blogin puolelle. En osaa millään päättää kumman mielummin haluaisin, valkoisen vai mustan! Eilen olin vielä ihan varma siitä, että haluan valkoisen ;)
Kumman sinä valitsisit vaatehuoneeseen, valkoisen vai mustan?
Näitä hehkulamppu-kattovalaisimia löytyy kaikenlaisia, tyylikäs ja varma valinta taitaa olla Muunton E27-valaisin. Vähän erikoisempi olisi myös Design House Stockholmin Work-valaisin, mutta valintamme tulee todennäköisesti olemaan se yksinkertaisempi. Bauhausista löytyy ainakin yksi versio ja kuulemma Armas-sisustusliikkestä Vuorimiehenkadulla voi ostaa osat erikseen ja koota valaisimen itse. Tilasimme jo itse hehkulamput sekä olohuoneen Kartell Fly-valaisimeen ja tulevaan valaisimeen vaatehuoneeseen, sillä inhoan sitä tyypillistä keltaista hehkulampun valoa! Tulossa olevat lamput ovat K4000 tai K5500, en ole ihan varma.. Noh, kuitenkin valo tulisi olla kirkkaampi ja valkoisempi kuin nykyiset :)

Alimmaisessa kuvassa vasemmalla on muuten kivasti laitettu hyasintti kirjain-mukiin, se on mielestäni todella kiva idea! :) Ehkäpä täytyy se J-muki ja hyasintti käydä ostamassa näin Joulun odotuksen kunniaksi :)

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig