Follow my blog with Bloglovin Pre-Christmas shopping | Teljänneito

Pre-Christmas shopping

Ilokseni sain mahdollisuuden tutustua tarkemmin Ostohyvitys.fi-palveluun sopivasti ennen joulua :) Onko se teille tuttua jo entuudestaan? Kokeiltuani yhteistyön muodossa Ostohyvitys.fin kautta shoppailua, hehkutan mielelläni sitä teillekin!

No mistäs tässä on kyse? Miten tämä eroaa tavallisesta nettishoppailusta? Jotta omista tilauksista saisi rahaa takaisin, täytyy klikata haluamaansa verkkokauppaan Ostohyvitys.fin kautta. Palveluun kuuluu todella paljon tuttuja verkkokauppoja, joten omalta osalta näyttää siltä, että myös jatkossa säästän rahaa tilauksistani. Mikäs sen parempaa näin ennen joululahjojen ostamista! ;) Varsinkin sisustukseen liittyvistä kaupoista olisi heti löytynyt vaikka mitä tilailtavaa ;) Verkkokaupat joista bonusta on saatavilla on esimerkiksi Zalando, Nelly, Bootz, Finnish design shop ja Ellos. Blogini lukijana saat joulukampanjan aikana(31.12.2014 asti) myös 10 euron S-ryhmän lahjakortin jos kokeilee shoppailua Ostohyvitys.fin kautta :)

Tilasin itselleni nämä muutaman pitkään ostostlistalla olleen jutun Zalandosta. Omistan tällä hetkellä ainoastaan yhdet nilkkurit, jos niitä nyt edes lasketaan. Ne eivät ole kovinkaan hyvät jalkaani, joten niiden käyttö on jäänyt vähälle. Tarvitsin siis todellakin siistit nilkkurit, jota voi pitää myöskin töissä esim. hameen kanssa! Tiger Of Swedenin luottohameeni olen jollain ihmeen konstilla onnistunut hajoittamaan tarttumalla johonkin terävään, joten toivottavasti tämä uusi Filippa Kn kynähame olisi uusi luottohameeni ;) Pussukkaa läppärilleni olen myös  jo pitkään etsinyt, joten tämä Aldon pussukka tulee varmasti kovaan käyttöön. Aika makee ja tyylikäs tämä Aldon laptop case on, se herätti heti huomioni!

 
Olen supertyytyväinen löytöihini ja vielä sen 10 euron lahjakortin lisäksi tuli tilauksesta kerrytettyä 12,82 euroa bonusta, eli 5% tilauksesta :) Nyt vaan odottelemaan kiltisti, että tilaus saapuu! Sillä välin ajattelin tehdä postauksen joululahjatoiveista ja ideoista tänne blogiinkin ;)

Ihanaa viikkoa kaikille! :)

Postaus on tehty yhteistyössä Ostohyvitys.fi-palvelun kanssa

2 comments

  1. IE10:llä ei näy blogin kuvat. Onkohan muilla ollut samoja ongelmia, Mozillalla näkyy?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi apua, kiitos palautteesta! Ei ole tullut kokeiltua, kun tässä taloudessa on vain Applen laitteita nykyään :/

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig