Follow my blog with Bloglovin New Year's Eve | Teljänneito

New Year's Eve

En millään pysty kuvailemaan minkälainen vuosi 2014 on minulle ollut. Vuosi on ollut aivan mieletön! Paljon kiirettä on pitänyt ja olenkin lukemattomia kertoja ihmetellyt, että minne nämä päivät oikein menevät. Kun oikein miettimällä miettii, niin kyllähän tässä niin paljon on taas tapahtunutkin! Onneksi on paljon kuvia myös jonka avulla on helppoa muistella kaikkia ihania hetkiä. Kuten jo aikaisemminkin täällä blogin puolella pohdiskelin, ajon todellakin tehdä postauksen vuodesta 2014. Se tulee olemaan huikea muistomatka sekä ihana muisto johon palata myös tulevaisuudessa :) 

 


Kuvat postauksessa on Nicolas Feuillatte samppanjatastingista. Olen vuoden 2014 ollut muutamassa samppanjatasingissa ja huikean hauskaa on ollut! Kiitos hauskasta illasta teille ihanille Sanna, Laura, Norppa, CharAdalmina, Anna-Maria, Mikko, ja Jannica ;)

Tänään näin uudenvuodenaattona tarjolla on ehdottomasti muutama samppanja, juhlimme nimittäin tulevaa vuotta valmistamalla oman juhlamenun sopivien juomien kera;) Toivottavasti kaikilla tulee olemaan hauska ilta!

Kiitos teille kaikille tästä vuodesta ja toivottavasti 2015 tulee olemaan vielä huikeampi!


  Muistakaa hei vielä käydä osallistumassa arvontaan
 jolla voi voittaa ElämysLahjojen 50eur lahjakortin!  

Happy New Year!


4 comments

 1. Hyvää uutta Vuotta! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos samoin Katja! Ihanaa Uutta Vuotta sinulle myös :)

   Delete
 2. On ollut ilo tutustua tuollaisiin sydämellisiin tyttöihin!! :) Ihanaa uutta vuotta! Olkoon se täynnä iloa, valoa ja naurua! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee kiitos samoin Sanna! <3 Otetaan pian uusiksi jooko? ;) ... olkoon ensi vuosi täynnä samppanjaa, aurinkoa ja komeita miehiä kans! :D

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig