Follow my blog with Bloglovin All I want for Christmas | Teljänneito

All I want for Christmas


Enää kolme yötä jouluun! :)
Tänään lähdemme Karolinan ja Charin kanssa kaupungille ja Senaatintorin joulumarkkinoille nauttimaan jouluisesta tunnelmasta. Myös viimeiset joululahjaostokset olisi tarkoitus tehdä ;) Olemme viettäneet ihanan rauhallista aikaa yhdessä Karolinan kanssa kun tulin hänen luo yökylään, tämä on niin parasta rentoutumista kiireiden keskellä

Oletteko jo hankkineet kaikki joululahjat? Tein kollaasin omista toiveistani sekä joululahjavinkeistä, kenties tästä saa ideoita vielä viimeisiin puuttuviin joululahjoihin! Kovasti tuntuu itsellä olevan toiveita kodin sisustukseen liittyen :)


Muistakaa käydä tutustumassa  Ostohyvitys.fi-palveluun, heidän joulukampanja on vielä voimassa(31.12.2014 asti) jolloin saa myös 10 euron lahjakortin S-ryhmään.

Dior aurinkolasit: Sunglasses shop
Voluspa tuoksukynttilä, Eva Solo karahvi, Villeroy Boch salaattilautanen: Royaldesign
Topshop nilkkurit, Roeckl hanskat, Michael Kors laukku: Zalando
Malene Birger kynttilä: Nelly
Balmuir Cannes petivaatteet: Balmuir
Design House Stockholm Work valaisin: Room21


Olisi kiva kuulla, mitä toiveita teillä on tänä jouluna! Ja ennen kaikkea, mitä olette miettineet joululahjaksi esimerkiksi miehellenne? ;) Tässä ei enää montaa päivää ole ennen joulua, mutta tarkoituksena on viettää rauhallista joulua. Me vietämme tämän joulun mieheni sukulaisten kanssa ja välipäivinä olisi tarkoitus lähteä Vaasaan tapaamaan ystäviä ja sukulaisia :)


Tänä vuonna päätin osallistua keräykseen vähävaraisille lapsille, kollegani järjesti joululahjakeräyksen konttorillamme. Ajatus siitä, että jokin lapsi tai nuori ilahtuu esimerkiksi lahjoittamastani talvikengistä tuntuu kivalta. Veikkaan, että jokaisella meistä on jokin vaate tai asuste, jonka on valmis antamaan eteenpäin. Tämä jos jokin tuottaa joulumieltä, kiitos siitä Teresa :)

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

3 comments

 1. Bannerisi on aika sekava, tee siitä vähän yksinkertaisempi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, sitä olenkin miettinyt pitkään ja tämä banneri onkin ollut mukana jo pitkään! Ainakin edellisestä blogista jonka aloitin 2009. Mutta toisaalta, miksi tehdä siitä samannäköinen kuin kaikki muut? ;)

   Delete
 2. Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for?
  you make blogging look easy. The overall look of your site is wonderful, as well as
  the content!

  my web blog: www.youtube.com

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig