Follow my blog with Bloglovin New design on the blog | Teljänneito

New design on the blog

Olen jo pitkään haaveillut uudesta tyylistä blogiin. Vihdoinkin sain sitä jotain uutta, kiitokset siitä kuuluu Maijalle! Hän antoi ystävällisesti muutamia neuvoja ja tänään innostuin kokeilemaan uusia oppejani. Olisi kiva kuulla teidän mielipiteenne blogin uudesta tyylistä! Samalla kun uutta tyyliä muokkailin tuli mieleen, että mitäköhän kautta kaikki seuraa blogeja tänä päivänä :) Itse luen kaikkia blogeja bloggerin kautta. Toivottavasti tekin tykkäätte uudesta tyylistä, itse olen aivan innoissani tästä!

Torstaina kävimme Maijan kanssa lounaalla, oli mukava taas tavata, viimeksi nähtiin kesällä Pariisissa.  Jutustelu Maijan kanssa sai minut odottamaan matkaamme Pariisiin  taas vielä enemmän! Ilokseni saimme tänään varattua hotellin matkaa varten ja suunnittelimme taas vähän mitä haluaisimme tällä kertaa Pariisissa tehdä.

Tämä ihana kuva on otettu Pariisissa kun olimme tyttöjen kanssa lounaalla, se oli kyllä aivan mielettömän hauska matka! Paris is always a good idea ;)


Adalminan ja Maijan kanssa Pariisissa ♥ 


Mainitsinkin tuossa aikaisemmassa postauksessa, että tänään olin Kallion Sandron brunssilla juhlimassa Mikon synttäreitä. Onnea vielä kerran Mikko!! Pakko kehua Sandron brunssia, se oli mukavaa vaihtelua muihin brunsseihin. Mukava yllätys oli myös se, että suurin osa oli gluteenitonta ja maidotonta. Rakastan brunsseja, ne on vaan niin parasta! Kuulun ehdottomasti niiden joukoon joka aina ylensyö brunsseilla ;) Aikaisemmin tällä viikolla kävimme äskettäin avatussa Eiran Sandrossa syömässä, ai että kun oli hyvää! Se lammas, hummus ja punkku, mmm... Vieläkin nousee vesi kielelle pelkästä ajatuksesta ;)

Nyt nukkumaan niin jaksaa taas herätä energisenä maanantaihin, hyvää yötä :)

5 comments

 1. Pidän todella blogisi uudesta pelkistetymmän tyylikkäästä tyylistä! Toivottavasti en nyt loukkaa asettamalla sanojani väärin, mutta huomasin myös, että olet panostanut ns. kielenhuoltoon :) Blogin uudesta tyylistä ja paremmasta suomenkielestä johtuen blogisi voi nousta melko nopeastikin yhdeksi luetuimmista blogeista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kannustavasta kommentistasi :) Et todellakaan loukkaa, päinvastoin! Kiva kuulla, että pidät uudesta tyylistä :)

   Delete
 2. Ihan on sun näkönen!

  Mä luen vaan muutaman kaverin blogia bloggerissa. Muuten Bloglovin on suosikkikanavani.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Laura, kiva kuulla, että pidät tästä! Bloglovin on todella kätevä, kiitos todella paljon kommentistasi! :)

   Delete
 3. Jee, täällä näyttää hyvältä! <3 Ihanaa, jos olin avuksi! :)
  Ja me nähdään onneksi jo perjantaina, en malta odottaa! :D

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig