Follow my blog with Bloglovin Black, white and grey | Teljänneito

Black, white and grey

Perjantaina oli taas pikkujoulut, joten viikonloppu on mennyt lepäillessä ;) Juhlia on viime viikkoina ollut todella paljon ja vielä on monta juhlaa tulossa joulukuun aikana. Paljettimekot ovat ehdottomasti olleet suosikkini, viimeksi perjantaina tuli yksi paljettimekko hankittua. Ei tarvitse ainakaan pelätä asukriisiä ennen seuraavia juhlia, hih ;)
Pian lähden kohti Kallion Sandroa nauttimaan paljon kehuttua brunssia. Asu tulisi olla sopivan rento, inspiraationa tämä asu edelliseltä sunnuntailta:
 

 

harmaa huivi, Cubus
t-paita, Garcia Jeans
takki, Bikbok
jeans, Tiger
saappaat, ToscaBlu
kello, Michael Kors
nahkainen rannekoru,2or+byYAT

Mukana kuvissa on pitkästä aikaa meidän Albert! :D Ei millään saatu otettua kuvaa jossa molemmat olisi katsonut kameraan samaan aikaan ;) Nuo saappaat on muuten aivan ihanat! Näin ne Elle-lehdessä ja rakastuin niihin aivan täysin.

Ihanaa sunnuntaita, nyt täytyy lähteä valmistautumaan!
4 comments

 1. Ihastuin näihin saappaisiin niin kovasti, että oli pakko etsiä ne käsiini netin syövereistä :) Onneksi sain klikattua ne kotiin Zalandolta vielä ruhtinaallisella alennuskoodilla varustettuna!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee toivottavasti saappaat tulevat nopeasti! :D Kiva kun saappaat löytyi ;)

   Delete
 2. Upea asu, minäkin heti iskin silmäni saapaaisiin. Yksinkertainen malli, jossa kuitenkin on sitä jotain, ja korkokin näyttää siltä että noilla jaksaa kävellä vähän pidempäänkin. Harmi vain oma kokoni on Zalandolla loppuunmyyty :( Onko koko mielestäsi normaali, mietin jos kolmekutosen jalkaan sopisi kolmeseiska hölskymättä?


  ReplyDelete
  Replies
  1. Anna, ehdottomasti suosittelen 37 sulle näistä saappaista! :) Minulla normaalisti 37 ja ne tuntuu ahtaalta itsellä, joten uskon, että se on sinulle sopiva koko :) Kiva kun tykkäsit saappaista myös :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig