Follow my blog with Bloglovin Work out | Teljänneito

Work out

 En ole aamuihminen. Kenties juuri siitä syystä aamutreeni tekee minulle ihmeitä. Lenkkeily, kävely, pyöräily, ihan sama, kunhan liikun. Olo on niin paljon energisempi ja positiivisempi koko päivän! :)


Ennen kävin aina töiden jälkeen gymillä, se oli silloin kun asuin vielä Vaasassa. Nyt tulen yleensä sen verran myöhään kotiin töistä ja ruokailun jälkeen vuorossa on Albertin lenkki. Tässä kohtaa on varmasti syytä selventää, että Albertin, eli koiramme, kanssa lenkkeily ei ole urheilemista. Se on paikallaan seisomista, instagrammailua ja välillä taas mennään vauhdilla :D

Tällä hetkellä pyöräilen töihin ja se on aivan parasta. Muistatte varmasti kun kerroin, että pyöräni varastettiin? No, ei sitä tietenkään ole löytynyt enkä ostanut uutta pyörää, vaan ajelen nyt taas töihin maantiepyörälläni vaikka pelkäänkin todella paljon, että taas jään kiinni ratikkakiskoon :D
Jokapäiväinen pyöräily tuntuu hyvältä, sillä se ei vie paljoakaan enemmän aikaa verrattuna bussissa istumista. Ja se pelastaa minut myös huonon omatunnon kun ei jaksa käydä gymillä yhtä usein kuin aikaisemmin! Jaksamisestahan se on kuitenkin kiinni, sillä "minulla ei ole aikaa" on vaan huono tekosyy. Voisinhan minä tätä kirjoittaessakin olla tuolla urheilemassa, heh ;)

Tärkeintä on kuitenkin se, että liikkuu itsensä takia. Se vaan piristää oloa niin paljon! Ja tietysti motivaatiota voi lisätä kivoilla piristävillä lenkkareilla, takeilla, lippiksillä ja mitä vielä ;)

Kävimme muutama viikko sitten XXL urheiluliikkeessä joka oli aivan valtava! Siellä oli todellakin paljon valinnanvaraa ja minulle löytyi kivat lenkkarit ja takki :) Niken juoksukengät oli ostoslistalla jo pitkään ja nämä löytyi mukavan edullisesti. Malli on Lite Run ja värinä Hyper Pink, ja onhan ne superherkullisen väriset! :) Haglöfsin lila Lim II takki taisi olla -40% alennuksessa :)

"Work out" Legginsit ovat Gina Tricosta, ne on ihan ylimakeat! :D 

Ihanaa energistä, urheilullista ja positiivista torstaita sinne! :)

4 comments

 1. Kiitos tästä postauksesta, siitä paistaa jotenkin niin hienosti läpi tasapainoinen suhtautuminen liikuntaan. Jotenkin tuntuu, että tämä fitnessbuumi, vaikka onkin tuonut mukanaan paljon hyvää, jotenkin ylikorostaa liikuntaa suorituksena. Itselleni liikunnassa tärkeintä kun kuitenkin on sen tuoma hyvä olo ja energia. Tottakai peilistäkin on kiva nähdä tuloksia ja timmimpi kroppa, mutta ne tulevat siinä sivussa kun harrastaa sellaista liiikuntaa, josta itse nauttii.

  Aamuliikunta on kyllä ihan parasta! En ole itsekään aito aamuihminen, vaikka yritän muovata itseäni sellaiseksi :) Mutta aamulenkki tai -treeni tuo niin paljon pirteyttä ja voimaa päivään ja päivä tuntuu pidemmältä kun töiden jälkeen ilta on vapaa muihin harrastuksiin tai vain olemiseen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, toi kuulostaa niin tutulta, että yrittää muovata itsestään aamuihmisen :D Kiitos ihanan mieheni se onnistuu suhteellisen hyvin! Se on kyllä totta, että pääasia on se, että nauttii liikkumisesta, on se sitten golfaamista tai mitä tahansa. Aina harmittaa jos jättää urheilemisen vähemmälle, sillä vaikka urheilu vie voimia, se tuo niin paljon enemmän! :)

   Delete
 2. Sai leveän hymyn huulilleni tuo kuvailusi Albertin kanssa lenkkeilystä :) energistä loppuviikkoa sinullekin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, jep tänä aamuna taas aamulenkillä sama juttu! :D Mikäs siinä, ehtiipähän samalla hoitaa pari puhelua ja vastata sähköposteihin ;) Kiitos samoin <3

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig