Follow my blog with Bloglovin Walk-in closet lighting | Teljänneito

Walk-in closet lighting

Olen jo useamman päivän selaillut verkkokauppoja, sisustuslehtiä, pinterestiä ja blogeja saadakseni uusia ideoita vaatehuoneen valaistukseen! Myin sattumalta pois kattovalaisimen vaatehuoneestamme ja jouduin kantamaan tilalle tuplakuplan olohuoneesta. Noh, olohuoneessa valaistus ei tällä hetkellä myöskään riitä, sillä olohuonekin on vailla kattovalaisinta! :D Vanhan kattovalaisimen myynti sai aikaan kunnon sisustusvimman, olen aivan innoissani kun uusi koti alkaa pala palalta tuntumaan kodikkaalta :) 

Eilen vihdoinkin asennusmiehet saivat asennettua ison peilin myös vaatehuoneen seinälle, iso peili tekee kyllä ihmeitä pieneen tilaan! Täytyypä yrittää ehti valoisaan aikaan ottamaan kuvia uudesta peilistä :)

Mitään uutta mullistavaa en löytänyt lamppujen suhteen, enkä ole vielä ihan varma mitä lopputulos tulee olemaan. Haluaisin valaisimen olevan valkoinen riippuvalaisin ja tietysti sen täytyy myös valaista vaatehuonetta kunnolla.


 
kuvat valaisimista  Designverkkokauppa.comista

1. Caboche
2. V Media
3. Scheissse
4. Kartell Fly
5. Veli Grande
6. Muuto E27

Kristallikruunu ei meidän vaatehuoneeseen oikein mielestäni sovi?
Minkä valaisimen sinä valitsisit vaatehuoneeseen?


6 comments

 1. Hei, kiinnostaisiko sinua tehdä postaus siitä, miten suunnittelit vaatehuoneen alun perin ja mitä sieltä löytyy, vaikka pohjapiirustuskin? Mietin itse todella epäkäytännöllisen vaatehuoneemme remontointia ja inspisapu olisi kovin tervetullutta! Ovikin aukeaa sisäänpäin ja vie osan tilasta, mutta sitä ei kuulemma voi muuttaa purkamatta ja rakentamatta uudestaan samalla koko seinänpätkää, joka on sellaista haperoa levyä, ja siihen emme ole valmiita ryhtymään...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos hyvästä ideasta! :) otan ilomielin kopin tuosta ideasta :) Täytyy ryhtyä kuvaamaan vaatehuonetta kun olen kotona valoisaan aikaan! :)

   Delete
 2. Täällä kanssa yksi lisää joka suunnittelee vaatehuonetemonttia. Olisi tosi kiva kuulla sun ratkaisut ja vinkit tähän liittyen.
  -mary

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla Mary! Tarkempi vaatehuone-postaus on todella kiva idea! :) Jos tulee tarkempia toiveita niin kertokaa :)

   Delete
 3. Asutteko te vuokralla vai oletteko ostaneet oman? Eikös teillä ole Vaasassakin se kämppä? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Omassa asunnossa asumme, täytyypä tehdä jossain kohtaa kotipostaus :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig