Follow my blog with Bloglovin Bubbly Saturday | Teljänneito

Bubbly Saturday

Tänään tulee olemaan aivan mieletön päivä! :)
 Luvassa on I love me-messut, treffit kaupungilla ystäväni syntymäpäivän kunniaksi ja illalla champagne tasting! Tällä hetkellä ei ole vaatekriisiä, sillä sen ratkasin eilen kaupungilla ;) Sen sijaan stressaan aikataulua, miten ihmeessä taas onnistun olemaan ajoissa joka paikassa? Ja arvatkaa mitä.. Olen jo pitkään miettinyt pokkarikameran hankkimista. Tänään taitaa olla se päivä kun se on vaan pakko hankkia! Mieheni lähti viikonloppua viettämään poikien kanssa ja vei  k a m e r a n  mukanansa. Siis enhän minä nyt millään pärjää ilman kameraa! Ounou :D

Nyt valmistautumaan päivää varten, tässä kollaasi illan asusta. Mangosta löytyi siisti valkoinen mekko ja kivat kiiltonahkaiset korkokengät. Olen aina ollut skeptinen ketjujen kenkiin, Zarassa on tullut monta kertaa todettua, etteivät sovi omaan jalkaan sitten millään. Noh, syön sanani! Nämä mustat korkkarit oli aivan ylihyvät jalkaan!! Ja hinta taisi olla n 30 eur ;)
Ainut mikä tuottaa päänvaivaa on laukku. Minulla ei ole mustaa pikkulaukkua. Haaveilen tästä Designiston laukkulainaamon YSL clutchista, se olisi täydellinen tähän asuun! 
kaulakoru, Swarowski
mekko, Mango
hajuvesi, Hugo Boss Nuit
kengät, Mango
clutch, YSL 


Hauskaa lauantaita kaikille! :)


2 comments

 1. Voi pakkohan se pokkari nyt on hankkia koska minä ainakin kuollakseni haluan nähdä kauniin asusi ;)
  Itse kävin eilen i love me-messuilla ja siellä kyllä vierähti koko päivä! Loput kohteet piti kiertää hieman nopeutetussa tahdissa kun kotona piti olla määräaikaan mennessä :)

  Ihanaa lauantaipäivää Jessica! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, kameran jouduin palauttamaan, sillä en ollut siihen tyytyväinen... Mutta kuvia on kuitenkin tulossa asusta! :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig