Follow my blog with Bloglovin Honeymooners | Teljänneito

Honeymooners

Tätä on jo odotettukin, nimittäin häämatkamme! Blogissa olen jo vihjaillutkin tulevasta matkastamme ja nyt se alkoi!Tätä postausta kirjoittaessa lentokoneessa tuntuu melko uskomattomalta, että olemme vihdoinkin viettämässä häämatkaamme, kun tämä postaus julkaistaan blogissa. Heinäkuussa häiden jälkeen tuntui lokakuun loppu niin kaukaiselta, mutta miten nopeasti tämä aika on mennytkään!
Teimme mielestäni hyvän ratkaisun, kun päätimme ajoittaa häämatkan vasta loka-marraskuulle. Loma tuntuu taas hyvältä ajatukselta ja saamme rauhassa nauttia vain toisistamme ja muistella häitämme, joita juhlittiin heinäkuussa Italiassa.

Häämatkakohteeksi valitsimme paratiisisaaren Malediiveilla. Halusimme kohteen josta löytyy valkoista hiekkaa, turkoosi meri, omaa rauhaa ja tietysti lämpöä. Pohdimme pitkään Seyshellien ja Malediivien välillä. Keskusteltuamme matkatoimistomme ja ystäviemme kanssa totesimme, että Malediivien atollit on enemmän sitä mistä haaveilimme.
Voin vain kuvitella sen tunteen kun laskeudumme vesitasokoneellamme saarelle, Adalmina kuvailee uudessa postauksessaan tunnetta heidän saapuessaan omalle saarelleen näin:
Etelä-Malen atollin pienelle Kandooma-saarelle päästessäni en voinut muuta kuin huokailla täydellisyyttä hipoville paratiisisaaren maisemille. Rantahiekka oli valkoistakin valkoisempaa ja merivesi turkoosimpaa kuin missään muualla missä olinkaan matkustanut. Meren päälle rakennetut water villat näyttivät kuin leijuvan ilmassa, rannalla sijaitsevat pienet beach bungalowit kutsuivat vieraita yksityisillä rantakaistaleillaan ja riippumatoillaan, ja saaren keskiosan hotellin ravintola- ja uima-allasalue oli kuin ylellinen keidas keskellä paratiisia. Pientä saarta reunustivat vehreät tuulen mukana rauhallisesti huijuvat palmupuut ja sama pehmeä tuulenvire sai trooppisessa kuumuudessa paahtuvan ihon melkein kananlihalle – vai oliko se vain maisemien ansiota. Hotellille saavuttaessa vieraille tarjoiltiin kylmiä pyyhkeitä virkistykseksi sekä trooppista hedelmäjuomaa, jolla saattoikin onnellisena kilistää vielä hetken jatkuvalle lomalle.”

Adalminan kanssa oli mukavaa pohtia häämatkakohdetta yhdessä, hänen blogistaan voi lukea hänen niin kauniisti kuvailemista lukemattomista lomamatkoista ja päästä oikeaan lomatunnelmaan kuvien avulla.

Kamera tulee olemaan kovassa käytössä häämatkamme aikana, mutta blogin puolella saattaa olla hieman hiljaisempaa- onhan tavoitteena kuitenkin nauttia maisemista ja parhaimmasta seurasta ;)
Instagramissa @teljanneito voi kuitenkin seurata matkaamme. Olen niin innoissani! Ihanaa viikonloppua, nauttikaa

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig