Follow my blog with Bloglovin 5 new things for autumn | Teljänneito

5 new things for autumnSyksyssä parasta on mukava ja lämmin pukeutuminen. Hetki sitten ostin muutaman asian, jotka ovat jo muodostuneet supersuosikeiksi! Nämä postauksessa olevat suosikit ovat valkoisen blazerin ja hatun lisäksi, hattu ja blazer onkin jo vilahtaneet blogissa useampaan otteeseen ;)


1. Zaran vaalea tikkitakki. Takkia oli monen eri sävyisenä ja malli on todella kiva ja klassinen! Se on yllättävän lämmin, eli se on juuri sopiva kylmeneviin päiviin.


2. Henry Lloydin raitapaita rentoon pukeutumiseen. Paita on aivan mielettömän pehmeä ja löytyi sopivasti alennettuun hintaan :)


3. Pieces muhkea huivi joka on ollut kaulassa nyt joka päivä. Mitä syksy olisi ilman isoa muhkeaa huivia?
  

4. Asuun sopiva laukku, Neverfull GM Azur josta voit lukea tarkemmin täältä
 


5. Täydelliset konjakin väriset saappaat, Zinda. Voi miten pitkään olenkin etsinyt konjakin värisiä saappaita sen jälkeen  kun Albert tuhosi vanhat! Onneksi nämä löytyivät Zion liikkeestä :)

Mitkä ovat teidän suosikkijuttuja tänä syksynä?

Tänään lähdemme golfaamaan, tai no. En tiedä voiko sitä kutsua omalta osalta golfaamiseksi! :) Greencardin suorittamisen jälkeen golfaaminen on jäänyt vähän vähemmälle ;) Hauskaa tulee ainakin olemaan! Ihanaa loppuviikkoa sinne!


8 comments

 1. Ihania suosikkeja sinulla! Itselläni on ostoslistalla vielä juurikin konjakin väriset saappaat ja laukku. Myös syystakkivarastoni kaipaisi täydennystä, joten ei auta kuin lähteä kaupoille ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kun osui sinunkin makuusi Eveliina :) Konjakinväriset saappaat ja laukkuon todella ajattomat ja tyylikkäät! Ziossa oli paljon hyviä vaihtoehtoja :) Minkälaista syystakkia olit ajatellut?

   Delete
  2. Pitääkin käydä Ziossa tutustumassa heidän valikoimaansa! Haluaisin jonkun vähän pidemmän (takapuolen peittävän) takin, joka olisi rento, mutta samalla tyylikäs, jotta se menisi sekä vapaa-ajalla että töissä. Väriltään se voisi olla jotain muuta kuin musta. Sattuuko sinulla olemaan jotain hyviä vinkkejä? Kun kohdalle sattuu leppoisa työpäivä, niin aion kyllä selailla vähän eri nettikauppojen valikoimaa :)

   Delete
 2. Hei,

  missä olet valkaissut hampaasi, ovat todella kauniin sävyiset? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Teetin Vaasassa hammaslääkärissä muotin jotta pystyy kotona valkaisemaan hampaat sen muotin ja hammaslääkäristä ostettavan valkaisugeelin avulla! Valkaisu pysyy ihan huikean pitkään ja se valkaisugeeli maksaa n 15 euroa, eli on todella edullinen!

   Delete
 3. Voi, nuo saappaat ovat todellakin täydelliset!! Pakko seuraavalla Helsingin reissulla käydä katsastamassa vieläkö niitä löytyisi minun koossani ;) muistatko mikä näiden kaunokaisten hinta oli?
  Ihanaa kun postailet taas tiiviimmin <3 Olen inspiroitunut postauksistasi jo pitkään, vanhan blogin alkutaipaleilta asti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kun sinäkin tykkäsit niistä saappaista!! :) Ja ne on ihan supermukavat jalkaan :) Jos haluat niin laita vaikka sähköpostia tulemaan niin voin maanantaina käydä katsomassa onko niitä sinun koossa? Saan hyvän syyn mennä taas sinne ihastelemaan, se on ihan työpaikkani vieressä :) Kiitos, ihana kun kommentoit näin kivasti <3

   Delete
  2. S.postia laitettu, kiitos ihana sinulle! Ehkäpä minä puolestani saan tästä hyvän syyn Helsingin visiitille ;)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig