Follow my blog with Bloglovin The day before our wedding in Italy and rehersal dinner | Teljänneito

The day before our wedding in Italy and rehersal dinner

En tiedä miten voisin sanoin kuvailla sitä mieletöntä tunnetta kun katson näitä kuvia. Näitä kuvia, jotka ovat minun rakkaan Saran ottamat. Mun Sara, josta kaikki jo tietää ketä tarkoitan. Mun ystävä, joka on aina ollut mun ystävä. Muistan hyvin sen talven kun ostimme molemmat järkkärit. Vähän kisailtiin, että kuka ottaa parhaimmat kuvat, Nikon vai Canon. Tänä päivänä se lienee itsestään selvyys, sillä Sara on jo Vaasassa hyvin suosittu kuvaaja. Varsinkin hääkuvaaja. Kuvaajana Saralla on eräs tärkeä vahvuus, joka on mielestäni varsinkin häissä todella tärkeä. Catch the moment. Sen Sara tekee paremmin kuin kukaan muu. Ja vielä kauniilla tavalla! Meidän häissä Sara ei kuitenkaan ollut kuvaajana, vaan minun kaasoni. En kuitenkaan halunnut häneltä riistää oikeutta käyttää kameraa, ja hyvä niin. Jokainen kuva tässä postauksessa on Saran ottamat päivää ennen häitä. Tack Sara

Näin nämä kuvat Saran blogissa ja tunteet päivästä ennen häitä nousi pintaan. Jännitti aivan kamalasti ja oli todella paljon perhosia vatsassa! Muistan myös sen valtavan kiitollisuuden tunteen kaikkia vieraitamme kohtaan. Siellä me kaikki olimme. Maailman kauneimmassa paikassa, Italian Comon järvellä, Bellagiossa. Juhlimassa meitä. Häistämme voi lukea tarkemmin aikaisemmasta postauksesta(kilck).


Päivä ennen häitä oli todella kiireinen. Kävimme vanhempieni, kaasojen ja bestmanin kanssa katsomassa vihkimispaikan, valmistelimme juhlapaikan menun, istumapaikkajärjestyksen ja pöytäkoristeet. Muistan miten epävarmalta tuntui jättää hääpaikan koristelun muiden varaan, olisin halunnut itse päättää tasan tarkkaan miten ja mihin kaikki laitetaan. Turhaan sitä jännitin, sillä maailman paras hääsuunnittelijamme Tiina oli järjestänyt kaiken täydellisesti.

Illalla järjestimme illallisen hotellillamme ja oli mahtavaa nähdä niin monta ystävää ja sukulaista yhdessä nauttimassa hyvästä ruuasta, seurasta ja mielettömistä maisemista. Kaikki oli valmista häitä varten ja vihdoinkin sai vaan nauttia tunnelmasta ja seurasta.

Mekkoni oli erityisen tärkeä, sillä siihen liittyy ihan oma tarinansa. Olimme viime kesänä tyttöjen kanssa Ahvenanmaalla ja kävimme pienessä liikkeessä johon kaikki tykästyimme aivan kamalan paljon! Labelled tekee vanhoista jutuista uusia vaatteita ja koruja, niiden suunnittelija Lindan tyyli on aivan huikea ja odotan jo innolla seuraavaa käyntiä liikkeessä! Näin siellä tämän mekon joka oli tehty kierrätetyistä verhoista. Tiesin sinä hetkenä, että tämä on se mekko jonka ajon pitää häiden yhteydessä. Ajatus siitä, että mekko oli löydetty yhdessä kaasojeni kanssa teki siitä erityisen. Mekko oli liian iso, mutta he tekivät heti tarvittavat muutokset ja toimittivat samana iltana mekkoni hotellille.
Taas kerran minulle tulee se tunne, että tulemme matkustamaan Bellagioon vielä useamman kerran.

Tänään meillä on ystävämme juhlat, osa heistä emme ole nähneet häiden jälkeen! Niin hassulta kun se kuulostaakin niin minua vähän jännittää enkä tiedä mitä laittaa päälle. Maksimekko? Farkut?  vaiko päiväksi hame? Apua! :D Minun pitäisi jo olla siellä ja vielä pitää föönata hiukset ja kaikkea!

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

4 comments

 1. Missä teidän ihana koira on, hänestä et ole tainnut blogata enää ollenkaan?? :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä Albert makoilee ;) Instagramin puolella Albert onkin enemmän mukana http://instagram.com/teljanneito Hän ei kauheasti kameran salamasta, vaatteista ja laukuista ole innostunut ;)

   Delete
 2. Ok, kiitos! :)

  Toki nämä sinun hääkuvat ym ovat aivan ylivetoja upeudessaan mutta karvajalkalapsia on myös niiiin ihana katsella. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha no hyvä tietää! :D Täytyypä taas yrittää juksata Albertia mukaan asukuvaan ;) Nyt niitä asukuvia tuleekin varmasti otettu aamulla, joudun nimittäin nyt kulkemaan bussilla, mun pyörä varastettiin tänään!! :(

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig