Follow my blog with Bloglovin Something little | Teljänneito

Something little

Syksyn tullessa tekee mieli järjestellä kotia, siivota vaatekaappia ja tehdä tilaa uudelle niin kotiin, vaatekaappiin kuin kalenteriin. Tulossa on ihania syyspäiviä, kylmiä iltoja ja mukavia viikonloppuja. 
 Tykkään itse suunnitella tulevaa ja tehdä erilaisia "to do" ja "must have" -listoja, uutena asiana ajon opetella myös luopumaan asioista. Odotan vahvistusta milloin saan Kaivarin Kanuunaan pöydän varattua :)

Yksi "must have"-listallani ollut pieni pussukka löytyi hetki sitten ja onkin vilahtanut täällä blogin puolella muutamaan otteeseen. Myös instagramissa pochette on vilahdellut: @teljanneito joka päivittyy lähes reaaliaikaisesti päivittäin :) Tämä Louis Vuitton mini pochette Damier Azur on todella suloinen ja niin käytännöllinen! Vaihdan laukkua ja clutchia melkein päivittäin ja tämä mini pochette siirtyy kätevästi laukusta toiseen :) Lounaalle mentäessä tai kaupungilla pyöriessä se menee laukkuna, sillä siihen saa laitettua olkahihnan tarvittaessa :) Mini pochetteen mahtuu esimerkiksi korttilompakko, rahat, puhelin, passi ja huulikiilto. Täytyy siis todeta, että pussukoita on hyvä olla kaiken kokoisina ja ne helpottavat naisen elämää ;) Mikä on tiedän mielestä sopivan kokoinen laukku?


 
mini pochette, Louis Vuitton 
aviator aurinkolasit, Ray-Ban

2 comments

  1. Moi Jessica! Oli tosi kiva tutustua tänään koulutuksessa - kiitos vielä asukuvista. :)

    ReplyDelete
  2. Moikka ja kiitos itsellesi ;) Oli todella kiva tavata ja vielä noin kivassa tilaisudessa :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig