Follow my blog with Bloglovin Shopping in Paris and Milan: Clothes and shoes | Teljänneito

Shopping in Paris and Milan: Clothes and shoes

Suunnittelen nykyään melko tarkasti ostoksiani ja teen harvoin hutiostoksia. No okei okei, kyllä osaan välillä olla vähän liian spontaanikin ;) Yleensä minulla on ajatuksissa jotain tiettyä mitä tarvitsen. Esimerkiksi tällä hetkellä tarvitsen A-linjaisen kellohameen ja valkoisen jakun. (Vinkatkaa jos löytyy jostain!) 

Kävin jo aikaisemmin läpi ostoksiani Pariisista ja Milanosta täällä (accessories) ja täällä (makeup) ja tulikin kyselyitä ostoksista, joten tässä vielä muut ostokset :) 

Pariisin La Vallée Village outletin Ralph Laurenin liikkeessä vierähti tovi. Kiersimme liikkeessä Karolinan kanssa ja taas kerran olin tyytyväinen heidän valikoimaan. Hinnoista puhumattakaan. Mukaan lähti klassiset kauluspaidat ja luonnonvalkoinen palmikkoneule. Kauluspaidat ovatkin jo päässeet käyttöön niin töissä kuin vapaa-ajallakin.
Milanon Mangon liikkeestä lähdin tummansinisen, mustan ja valkoisen mekon kanssa. Olen käyttänyt mekkoja ahkerasti ja ne ovatkin jo vilahtaneet blogin puolella mm täällä(klick)
Vaaleanpunainen mekko löytyi Pariisin Etam liikkeestä. Mekotkaan eivät olleet hinnalla pilattuja, ne olivat kaikki 30-40 euroa.


Ballerinat ja Ralph Laurenin tennarit löytyivät Pariisista. Ballerinat olivat viimeksi tänään jalassa kun tuntui siltä, että jalat tarvitsi välillä muuta kuin korkkareita.
Valkoisia tennareita en edes omistanut ennen näitä, niille löytyi heti käyttöä!

Milanosta löytyi beiget bootsit. Ne ovat todellakin muuta kuin minun perustyyliä! Marianna oli myös ostanut samanhenkiset Italiasta, ne näkyy mm tässä postauksessa Mariannan blogissa (klick)
Vielä bootsit eivät ole päässyt jalkaan, mutta toivottavasti uskallan ottaa ne käyttöön pian! :)Olen tyytyväinen hankintoihin, ne ovat jopa tylsän tavalliset ja järkevät! :D Mitä mieltä olette, olisitteko jättäneet  jotain ostamatta tai harkinneet jotain muuta? Mitä mieltä olette bootseista ja miten yhdistelisit ne?


1 comment

  1. Balleriinat on söpöt ja nätin malliset. Mikä merkki?

    ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig