Follow my blog with Bloglovin Ripped white jeans outfit | Teljänneito

Ripped white jeans outfit

Kerroinkin aikaisemmin, että suunnittelen melko tarkkaan ostoksiani. Tavallaan se koskee näitäkin valkoisia housuja ;)
Sain viime viikolla päähäni, että halusin ehdottomasti nyt heti valkoiset farkut. Tässä postauksessa suunnittelin perjantaista outfitia rapujuhliin. Nämä valkoiset revityt farkut löytyi Seppälästä, jolla edelleen on tarjous voimassa kaikista housuista 19,95 euroa!
 Olen jo useamman vuoden haaveillut valkoisista housuista. Sara varmasti muistaakin kun etsimme koko kapungista valkoisia housuja löytämättä yksiäkään hyvin istuvia valkoisia housuja :D Tällä kertaa en antanut itselleni mahdollisuutta epäillä lainkaan vaan ostin valkoiset housut alle 5 minuutissa! Voin kertoa, että olo oli kyllä melko epävarma näissä housuissa koko illan! Mitä mieltä olette, sopiiko valkoiset housut minulle?

Halusin rapujuhliin vaalean kesäisemmän asun:

takki, Bershka
toppi, Vila
farkut, Seppälä
pochette, Louis Vuitton
rannekoru, Hermés
kengät, Ten PointNyt syksyllä yhdistelisin valkoiset housut mustaan nahkatakkiin ja muhkeaan huiviin :) Sopisikohan myös saappaat siihen? Tai nilkkurit! :)

8 comments

 1. Ihana asu! Löysin vasta ihan äskettäin sun blogin ja sulla on aivan ihana tyyli! :) tosta mini pochetesta haluisin kysyä, että ootko tykännyt sen koosta, vai onko liian pieni sellaisenaan pidettäväksi?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ja tervetuloa lukijaksi! :) Rakastan sitä mini pochettea! Se on just oikean kokoinen, ei ole liian pieni sellaisenaan! Vaikka rakastankin myös Neverfullia, ja onhan tuo pienempi kuin se :D

   Delete
 2. Todella hyvin sopii sinulle, ja tuo valkoiset farkut-musta nahkatakki-yhdistelmäkin kuulostaa kivalta!

  Aika rohkea olit tosin kun laitoit vaalean asun rapujuhliin, itselläni ei enää loppuillasta olisi ollut niin vaalea ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anna! :) Haha, juu olihan siinä sotkemisen vaara, onneksi olen niin kokenut syöjä ja juoja, että vaatteet pysyi puhtaana! :D

   Delete
 3. Oijoi, housut on IHANAT ja toimii mainiosti varmasti myös nilkkureiden ja nahkatakin kanssa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyy ehkä jo viikonloppuna kokeilla sitä nahkatakki-komboa ;) Kiva kun tykkäsit niistä housuista! Eikä todellakaan olleet hinnalla pilattu ;)

   Delete
 4. Tosi kaunis ja hempeä kokonaisuus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Laapa, mulla on selkeesti vielä ollut kesän jäljiltä tarve pukeutua vaaleaan ;) Nyt kyllä huomaa, että syksyn sävyt jo houkuttelee! :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig