Follow my blog with Bloglovin Outfit in beige and white pants | Teljänneito

Outfit in beige and white pants

Viikonloppuna kävimme lounaalla trattoria Rivolettossa Albertinkadulla. Täytyy kyllä kehua heidän ruokaa! Heidän antipasto ja pasta oli juuri minun makuuni :) Italialaista ruokaa on kyllä kova ikävä! Kävimme myös katsomassa XXL urheiluliikettä, se oli kyllä todella iso! Vaikka siellä oli paljon ihmisiä ei ollut liian kova tungos. Mukaan lähti Haglöfsin takki ja Niken lenkkarit, niistä lisää myöhemmin :)

Tässä asu viikonlopulta, mitä mieltä olette valkoisista housuista? :)


toppi, Vero Moda
housut, Tommy Hilfiger
kengät, Bianco
takki, Bershka
pochette, Louis Vuitton
korut, Milano Centralen pikkuputiikista ostettu

4 comments

 1. Ihana vaalea asu! Sopii hyvin vikoihin kesäpäiviin! :) - Mimi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Mimi! Vaaleat sävyt ovat mukavan piristävät, valkoiset housut on suosikkini silloin kun Albert-koiramme ei ole mukana, hihi :)

   Delete
 2. Kiitos ravintolavinkistä, pitääpä käväistä Rivolettossa nyt syksyn aikana. Italialainen ruoka on aina hyvää, mutta pasta ja punaviini maistuvat etenkin syksyllä!

  Asusikin on taas todella upea, yksinkertaisen eleganttia mutta yksityiskohtia myöten harkittua. Itse en ihan noin vaaleaa väriskaalaa kokonaisuudessaan voi käyttää (tai lähinnä oma vähän tummempi väritykseni vaatii vähän enemmän kirkkaita värejä), mutta luenhan blogiasi inspiroituakseni, en kopioidakseni, ja katsonkin enemmän mallia kuin väriä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rivoletto oli kiva, ehdottomasti menemme sinne uudelleen viettämään syksyistä iltaa kynttilänvalossa!
   Kiva kuulla että tykkäsit asusta, minäkin luen monta erilaista blogia mistä saa inspiraatiota :) Juuri luin taas Mariannan blogia, hän on kyllä aina niin upea brunetti!!

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig