Follow my blog with Bloglovin LV Neverfull GM Azur | Teljänneito

LV Neverfull GM Azur

Viime viikonloppuna vietimme Satun kanssa päivää kaupungilla kierrellen. Tein muutaman ihanan löydön syksyä varten. Nyt odotan innolla kylmempiä päiviä, jotta pääsen käyttämään uusia vaatteita! 
Voin kertoa, että tänään tein taas muutaman superlöydön, instatgramissa seuraajat @teljanneito tietävätkin jo! Yllätin itseni ihan täysin taas kerran ;)

Minulla on tällä hetkellä selkeästi vaalea kausi meneillään pukeutumisen suhteen. Pukeudun mielelläni vaaleisiin ja valkoisiin vaatteisiin enkä välttämättä kaipaa mustaa asuuni. Tänään oli kuitenkin mustavalkoinen ja yksinkertainen asu päällä, joka oli ihan täydellinen löytöjäni ajatellen, mutta niistä lisää myöhemmin ;)


Vaaleaan kauteen liittyy myös tämä uusi laukkuni, nimittäin Louis Vuittonin Neverfull GM, Damier Azur. Jo keväällä kun ostin ruskean Ebenen mietin tätä valeaa, mutta ajattelin, ettei se pysy käytössä puhtaana. Noh, se jäi kuitenkin hiukan kaivelemaan ja jatkoin mm Jonnan laukun ihailua. Lauantaina Satun kanssa kuitenkin kävimme sitä kokeilemassa ekä enää malttanut jättää sitä kauppaan! :)

Siitä ei olekaan pitkä aika kun keskustelimme Saran kanssa siitä, etten paljoakaan piitannut Luis Vuittonista. Ettei se oikein tuntunut mun tyyliltä. Sitten kävikin niin, että olin Veera Merenhelmen kanssa kaupungilla ja kokeiltiin laukkuja, siitä se sitten lähti ;)
Mitä mieltä olette tästä vaaleammasta laukusta? Se voi olla, että talvella tämä vaaleampi jää vähemmälle käytölle, mutta tällä hetkellä se tuntuu piristävän syksyä mukavasti :) 

Nyt  saa laukkuostokset kyllä jäädä vähemmälle, täytyy keskittyä sen sijaan vanhojen laukkujen myymiseen! :) Siitä tulikin mieleen, että Kaivarin kanuuna-kirpparilta olisin saanut pöydän joulukuun alusta, mutta ajankohta mietityttää. Onkohan se liian lähellä joulua?
 

Huomenna on taas perjantai, jee! Nauttikaa viikonlopusta!
 :)

14 comments

 1. Hei. Hienoja laukkuja sinulla. Itsellä neverfull monogram mm ja ebene kuosi harkinnassa samassa koossa😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ebene kuosi on kyllä todella kiva ja varsinkin syksyllä ja talvella :) MM koko on todella hyvä koko! Itselleni tuo GM on hyvä kun sinne mahtuu läppäri ja kaikki :)

   Delete
 2. Ihanan raikas on tuo damier azur. Itseäni harmittaa LV:n laukuissa valjasnahan patinoituminen, mikä tapahtuu ajanollen väistämättä. Mulla on kaksi LV:n laukkua: Speedy ja Eva, molemmat monogram-kuosilla....rakastin laukkujen ilmettä avian upouutena, kun valjasnahka oli ihanan vaaleaa, mutta toki patinoitunut ilme matchaa ruskeaan monogram canvakseen. Eva esim. on mielettömän kaunis myös tuossa vaaleassa damier-kuosissa ja pohdinkin monogramin ja damier azurin välillä tovin laukkua ostaessani.....mutta laukun raikkaus kärsii omissa silmissäni patinoitumisesta...ei voi mitään :(.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Raikas on hyvin kuvailtu! :) Patinoituminen on kyllä osa laukkujen charmia! Kyllä laukusta sää näkyä käytön merkkejä :) sitä kenties saa myös hieman puhdistettua jollain nahan pesuaineella?

   Delete
 3. Kaivarissa on asiakkaita mennen tullen. Esim. venäläiset eivät edes vietä joulua, jotka ovat tuolla tämän tästä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä tietää! Täytyypä varmistaa uudelleen varauksen Kaivarin kanuunasta :)

   Delete
 4. Replies
  1. On se vaan niin käytännöllinen! Täytyy kylläkin myöntää, että perjantaina kun se oli ihan täynnä kamaa ja painoi joku sata kiloa niin mietin kyllä, että onkohan siinä mitään järkeä raahata tuon kokoista laukkua pitkin kaupunkia! :D

   Delete
 5. Haluaisin kysyä sun hääpuvusta. Muistanko oikein että jossain mainitsit siitä että pukusi yläosaan oli lisätty jälkeenpäin paljetteja/"timantteja"? Laitoitko ne itse vai tekikö sen ompelija? Kysyn lähinnä siksi että haluaisin omaan pukuuni lisättävän pitsikoristeluiden sekaan vähän blingiä sinne tänne. Mietinkin että uskallanko itse alkaa lisäilemään niitä vai pitäisikö ihan suosiolla luottaa ammattilaiseen... Olen kyllä aikoinaan tehnyt voimistelupukuihin paljetti- ja strassikoristeluja, joten homma sinänsä on tuttua, mutta nyt kun on omasta hääpuvusta kyse niin en tiedä uskallanko alkaa räveltämään omin käsin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ompelija lisäsi niitä minun pukuuni. Se oli kylläkin melko hintava lisäys, että jos vaan tuntuu siltä, että se sujuisi sinulta itseltä niiin kannattaa varmasti kokeilla :)

   Delete
  2. Olisinko millään voinut saada pukusi yläosasta esim. sähköpostilla lähikuvaa missä näkyy miten paljetit on laitettu siihen? Näkisin että miltä lopputuloksen periaatteessa pitäisi näyttää ja voisin suhteuttaa omat taitoni siihen ja miettiä ryhdynkö näpertämään :D everlastingweddingblog@gmail.com

   Delete
 6. Neverfull on kyllä varmasti käytännöllinen laukku, mutta harmittavan kallis se nykyään on. Täytyy kyllä ihmetellä et millä rahalla hankit näin monta vuiskaa puolen vuoden sisään, koska kolleganasi tiedän, ettei pankissa oikeasti rikastuta työtä tekemällä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todella käytännöllinen! Ja hinta ei todellakaan tule laskemaan, eli todella hyvä sijoitus se on myös ;) Ostin tämän sillä ajatuksella, että myyn kenties sen ruskean Neverfull Ebenen pois. Kannustan ehdottomasti laittamaan käyttämättömät tavarat kirpparille! Totta, harvassa työssä pääsee rikastumaan, mutta kyllä töitä kannattaa aina tehdä ja kyllä hyvin tehty työ aina palkitaan :)

   Delete
 7. Minkä kokoisia sun neverfullit on? Ootko ollut tyytyväinen? :) Jankkaan itse koko ajan MM ja GM:n välillä, alunperinkin oon ollut sutä mieltä että kyllä se GM on mun koko, mutta toisinaan alkaa epäilyttää onko se sitten kuitenkin liian iso. Kyllä tämä naisen mieli on hankala!

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig