Follow my blog with Bloglovin Kolme tapaa pukea beige jakku | Teljänneito

Kolme tapaa pukea beige jakku

Yksi suosikkini viime aikoina on ollut tämä beige jakku H&Mstä. Työkaverillani oli samanlainen ja se näytti mielestäni todella hyvältä hänen päällään. Ilokseni hän oli löytänyt minun kokoisen jakun ja osti sen minulle! :) Se oli mielestäni niin kivasti tehty, tuli niin hyvä mieli :)

Tässä alla kolme eri tapaa miten voi yhdistellä jakkua kolmeen eri mekkoon. Syksyn tullessa yhdistelen jakkuni esimerkiksi mustiin nahkahousuihin. Pidän usein syksyllä ja talvellakin mekkoja ja hameita, silloin täytyy vaan käyttää paksumpia sukkiksia ;)beige jakku, H&M

1. mekko, Mango
kengät, Ten points
clutch, Michael Kors

2. mekko, Nelly
kengät, Bianco
pochette, Louis Vuitton

3. mekko, Mango
kengät, Bianco
silmälasit, RayBan
kaulakoru, Swarovski


Viikonloppu oli todella hauska ja kävimme lauantaina Satun kanssa kaupungilla ja tuli tehtyä kunnon löytöjä! Niistä enemmän myöhemmin ;)
Aurinkoista viikkoa kaikille!

2 comments

  1. Aivan ihanat & inspiroivat kolme asua! Itsekin usein olen yhdistänyt vaalean bleiskan mustaan kotelomekkkoon, mutta täytyypä jatkossa yhdistää sitä myös vaaleamman mekon kanssa. Varsin hempeä ja kaunis yhdistelmä tuokin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä, vaalea mekko sopii mielestäni todella hyvin! :) Ja vaaleisiin farkkuihin sopii tuo beige blazer myös ;) Vielä kun löytäisin sen valkoisen blazerin! H&Mssä oli yksi valkoinen lauantaina, mutta se oli jotenkin niin ohut, että siitä näkyi saumat läpi :/

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig