Follow my blog with Bloglovin Fall outfit with Floppy Hat | Teljänneito

Fall outfit with Floppy Hat

Tänään on ollut ihanan rauhallinen ja aurinkoinen sunnuntai, juuri mitä tarvitsee jotta jaksaa taas painaa täysillä ensviikon! :) Perjantain rokkibileet oli huikean hauskat, Instagramissa @teljanneito seuraajat näkikin jo mun rokkityylin, hihih ;)

Tässä kuitenkin tavallinen päivän asu viime viikolta. Hattu ja valkoinen jakku on todellakin suosikkejani tällä hetkellä! Housut ovat itse asiassa Seppälästä, siellä oli vielä huikea tarjous housuista, joten nämäkin olivat vain 19,95 euroa!
hattu, Supertrash
jakku, Supertrash
housut, Seppälä
saappaat, Zio
toppi, Vila
laukku, isoäitini vanha


Kiitokset Karolinalle ihanista kuvista
Housuista tulikin mieleen, että on jännää miten joskus saa jonkinlaisen pakkomielen kun näkee jonkin asian jossain. Näin kuvan Miinan instagramissa paljettihousuista. Sen jälkeen paljettihousut ovat ihan must tälle syksylle! H&Mstä ja Supertrashista löytyi kivat, nyt odotan niiden tulevan myös Helsingin liikkeisiin ;)

Ihanaa sunnuntai iltaa kaikille, ensiviikko tulee olemaan ihan huikea!! :)

3 comments

 1. ovatko nuo kengät Zio liikeestä? MIkäköhän niiden merkki on tai mistä olet ne ostanut? Juuri tuollaisia olen itsekin etsinyt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saappaat ovat Zinda-merkkiset ja ostettu Zion liikkeestä :) Niitä varmasti on siellä vielä, ostin omani n kaksi viikkoa sitten :) Ne on aivan huippumukavat jalkaan!! :)

   Delete
 2. Best essay writing service is posting all types of educational papers and wanted materials are available in online. The poured types of information is available at online. Each and every writers to make good writing papers and use new types of data for the students

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig