Follow my blog with Bloglovin Enjoying the sunny autumn | Teljänneito

Enjoying the sunny autumn

"Ihan kun ulkona olisi kesä!" kollegani totesi tyytyväisenä tänään. Aivan! Ulkona on taas ihanan lämmintä ja aurinkoista, viikonlopuksikin on luvattu lämmintä :) Oletteko te muutkin heti innokkaana nauttimassa melkein väkisin shortsikeleistä? ;) Shortseissa pärjää vielä jos yhdistelee ne esimerkiksi pitkähihaiseen paitaan:

 kauluspaita, Ralph Lauren
shortsit, Lindex
aurinkolasit, RayBan
kello, Michael Kors

Viimeaikaisissa asukuvissa näkyy jo häiritsevän paljon juurikasvua! :D Onneksi maanantaina menen taas kampaajalle! Kampaajani Anne Zaussa on onnistunut saamaan hiuksilleni sopivan vaalean sävyn jossa olen viihtynyt kesän aikana todella hyvin ja haluan vielä syksylläkin pysyä vaaleana. Minun oikea hiusväri on sellainen maantien värinen, tylsä ja harmaa. Olen ollut vaaleana jo useamman vuoden ja kuulen vielä aika ajoin, että minulle sopii ruskeat hiukset paremmin. Itse olen eri mieltä ;) Viihdyn vaaleana ja pitkissä hiuksissa! Ennen kesää Anne teki minulle pidennykset ja olen todella tyytyväinen niihin! Ne ovat teippipidennykset ja ovat pysyneet todella hyvin :) Oletteko te kokeilleet  hiustenpidennyksiä?

Aurinkoista ja lämmintä viikonloppua!

4 comments

 1. En ole koskaan kokeillut hieustenpidennyksiä. Haluaisin kokeilla niitä joskus mutta en oikeen tiedä miten ne kannattaa tehdä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse olen todella paljo tykännyt näistä teippipidennyksistä! Kokeilin useampi vuosi sitten sinettipidennyksiä, mutta niistä en oikein tykännyt. Jos asut Helsingissä voin suositella Annea ZAU-kampaamossa, hän varmasti mielellään auttaa myös sinua jos haluat niitä kokeilla :)

   Delete
 2. Ihanan kesäisiä kuvia, oli kyllä kiva nauttia kesäisestä viikonlopusta näin syksyn alettua!

  Ihosi on aina niin kivasti ruskettuneen värinen kuvissa, saanko kysyä jos käytät itseruskettavaa, ja jos niin, niin mitä merkkiä? Itse olen aika arka ja oranssipelkoinen itseruskettavien käyttäjä, ja juuri siksi olisi kiva löytää joku tuote, joka olisi mahdollisimman luonnollista rusketusta jäljittelevä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todellakin oli!! :) Toivottavasti myös ensiviikonloppuna on kiva ilma :) Kiitos, kiva kuulla :) En käytä itseruskettavaa, keväällä kävin solariumissa mutta kesällä otin paljon aurinkoa, joten ei ole mitään hyviä itseruskettavan vinkkejä antaa. Täytyy ehkä talvella kokeilla! :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig