Follow my blog with Bloglovin Ravintolapäivän outfit | Teljänneito

Ravintolapäivän outfit

Sunnuntaina oli Ravintolapäivä ja olin ihan innoissani asiasta jo aamulla! Viimeksi Ravintolapäivää vietettiin toukokuussa. Silloin olin kovaa vauhtia menossa, mutta suunnitelmat muuttuivat yllättäen, sillä kaasoni vei minut mukanansa juhlimaan polttareitani ;) Tänä sunnuntaina pääsin kuin pääsinkin viettämään Helsingissä Ravintolapäivää! Oli mukavan lämmin ja aurinkoinen päivä, joten valitsin päälleni mukavan rennon mekon:Mekko, Nelly
Korkokengät, Ten Points
Rannekoru, Swarovski
Helmirannekoru, House Of Elliott
Aurinkolasit, Rayban
Laukku, Louis Vuitton

Suuntasimme ensin Ruttopuistoon missä tarjolla oli kaikkea ihania herkkuja. Maistoimme blinejä, pulled pork burgeria ja chicken corn dogia, nam!
 
Makeanhimoon oli tarjolla monenlaista herkkua, varsinkin cupcakeseja oli todella paljon tarjolla! Maistoimme mitä suloisimpia cupcakeseja ja cake pops tikkuja :) Kävelimme Ruttopuistosta vielä Esplanadin puistoon jossa oli myös todella paljon vilinää.
 
Oli kyllä hauska päivä, ehdottomasti lähden ensi kerrallakin seikkailemaan Helsingin katuja Ravintolapäivänä :)

Ihanaa maanantaita kaikille!

2 comments

 1. Heissan,

  Ajattelin vinkata yhdestä blogista, jossa bloggaaja tekee aika hauskoja solmuja vuöllä :) Näyttää välillä ihan koruilta vyöt hänen päällän. Tässä linkki yhteen hänen postaukseensa ja kyseessä Exstra Petite blogi. Teissä on vähän jotain samaa, josta syystä olette päässeet molemmat nyt lyhyessä ajassa mun suosikki bloggareiksi :)

  http://www.extrapetite.com/2014/06/tweed-shift-styling-too-long-belt.html

  - Katja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos todella paljon Katja! Pakkohan sitä blogia oli pakko käydä katsomassa ;)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig