Follow my blog with Bloglovin Paris outlet and shopping outfit | Teljänneito

Paris outlet and shopping outfit

Viikko sitten Pariisissa lähdimme outletiin joka on ihan Disneylandin vieressä. La Valleé Village outletissa kävin myös viime Pariisin matkallani kaksi vuotta sitten. Outletista tuli kyselyitä, joten tässä vielä vähän tietoja ja päivän asu outletista:toppi, Vero moda
shortsit, Zara
sandaalit, Accessorize
laukku, Louis Vuitton Designisto laukkulainaamolta
aurinkolasit, DiorOutletissa on sopiva määrä kauppoja, itseä kiinnostavat jaksaa sopivasti kiertää ilman että tulee hirveä ähky. Muutama oma suosikki oli Michael Kors, Ralph Lauren ja Burberry.
Lähdimme junalla keskustasta RER A junalla, matka kesti n 35 min. Asemalta kävely kesti n 5 min ostarin läpi. Tälläkään kertaa en päässyt Disneylandiin, toivottavasti enskerralla sitten ;)
Outletiin menee myös bussi muutaman kerran päivässä Pariisin keskustasta, matka ostetaan meno-paluu.
laukku, Louis Vuitton Eva Clutch Designistolta
kello, Michael Kors


Ostettavaa löytyi ihan riittävästi ;) Eniten ostoksia tuli Ralph Laurenista, täytyy tehdä ostoksista erillinen postaus! Myös kuvassa näkyvä kello Michael Korsista tuli ostettua, tykkään siitä kovasti! Harmikseni remmi hajosi eilen, eli kello kesti n 6 päivää.. höh. Toivottavasti takuu korvaa sen.
Lainasin matkaa varten LV Eva clutchin Designistolta, sillä halusin käyttää pikkulaukkua jossa on hihna. Tykästyin siihen todella paljon, se on niin kätevä ja hieno!! Onhan tuollainen hihnallinen laukku paljon käytännöllisempi ja turvallisempi kuin kädessä pidettävä clutch.


Tänään matkustan Vaasaan juhlimaan ystävieni kanssa, vaikka viime viikonloppu vielä vähän painaa niin tiedän että tulee olemaan todella hauska viikonloppu! :)
Lähden junalla, joten junassa on sitten aikaa nukkua, hih ;)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 comments

  1. oi miten kauniita kuvia! <3<3

    - Veera Merenhelmi (http://merenhelmi.indiedays.com)

    ReplyDelete
  2. Kiitos ihana Veera <3 Pariisin matkalta tuli taas otettua niin paljon ihania kuvia ja ystäväni Karolina oli niin hyvä ottamaan asukuvia!! :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig