Follow my blog with Bloglovin New shoes and work outfit | Teljänneito

New shoes and work outfit

Varsinkin tällaisena kiireisenä työviikkona valitsen aina mahdollisimman helpot asut: perus mustat kiiltonahkaiset korkkarit, perus pikkumusta, luottokorut ja hiukset nutturalla - yök miten tylsää mutta niin nopeaa! 

Ostin hetki sitten uudet korkokengät ja olen todennut ne todella hyväksi jalkaan, vaikka ensimmäisenä iltana kun ne oli jalassa sain kunnon rakot aikaiseksi :D Olin jo pitkään etsinyt uusia konjakinvärisiä korkkareita jotka sopivat Mulberry Bayswater oak-laukkuni kanssa, Aleksi 13:sta ne löytyi! Tavallisena työpäivänä yhdistelisin ne tyylikkäästi tällaiseen asuun:


toppi, Vero Moda
hame, Tiger of Sweden
kello, Michael Kors
rannekoru, Hermés
laukku, Louis Vuitton Eva clutch Designistolta


Kengät ovat hiukan vaaleammat kuin Mulberry Bayswater laukkuni, mutta kyllä ne käytössä sitten tummuvat. Olen oikein tyytyväinen uusiin kenkiin! :) Ne ovat nahkaa ja muistaakseni hinta taisi olla 89 euroa, joten eivät olleet hinnalla pilattuja ;)

Kengät, Ten points, Aleksi 13


Huomenna on taas perjantai, ihanaa! Nauttikaa loppuviikosta ;)

4 comments

 1. Mulla on nyt ihan mennyt ohi mitä työtä teet? Luulin, että oot jonku urheilullisen työn parissa, mutta noilla koroilla se ei onnistu :D Oletko koskaan raottanut ovea sun työlle tai edes alalle? Mä oon hoitsu eli vapaalla on kiva pukeutua kauniisti ja meikata, koska töissä se ei onnistu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha eikä, ihana kuulla että olit ajatellut minua urheilullisen työn parissa! <3 Kyllä voin kuvitella että hoitsuna haluaa vapaalla pukeutua kauniisti ja laittautua :) Olen pankissa töissä, joten siellä voi korkkareita käyttää :)

   Delete
 2. Kuule tällaiset arkiset postaukset on parhaita joten kiva jos teet niitä jatkossakin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja niin on, arkiset postaukset on niin parhaita, niistä saan itse aina parhaiten inspiraatiota! :) Tästä se arki taas alkaa :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig