Follow my blog with Bloglovin New chairs: DSR | Teljänneito

New chairs: DSR


Aikaisemmin keväällä kirjoittelinkin täällä (klick) keittiötuoleistamme, tai oikeastaan niiden puutteellisuudesta. Entinen asuntomme oli kaksikerroksinen ja siellä vanhat hupulliset tuolit toimivat hyvin, mutta tässä uudessa asunnossa ne ei vaan enään toiminut Albertin kanssa.

Halusimme valkoiset tyylikkäät tuolit jotka pysyvät siistinä, ilokseni Charles&Ray Eamsein DSR tuolit oli meidän molempien makuun! Tilasimmme tuolit Vepsäläiseltä jolla oli todella pitkä toimitusaika, n. 6 viikkoa. Mutta tässä ne tuolit nyt ovat! :)Tuolit ovat jopa yllättävän mukavat :) Ne ovat sen verran isot ja leveät että niissä voi "oleskella" todella rennosti, vähän niinkuin nojatuolissa istuisi!

Kuvissa vilahtaakin toinen hankinta, nimittäin ihana Macbook Pro! Uusi mac on aivan täydellinen, vanha läppärini oli kyllä niin älyttömän vanha ja hidas ;) Uuden macin kanssa onkin ollut mukava rentoutua tänä viikonloppuna nyt kun olen ollut yksin kotona Albertin kanssa. Harmikseni on koko päivän ollut vähän kipeä olo ja nyt on kurkku kipeä, saa nähdä mikä olo on huomenna.
En olekaan vielä esitellyt uutta asuntoamme täällä blogin puolella, voisin tehdä jonkinlaisen kotipostauksen tänne blogiin jos haluatte :) Asunto ei kylläkään ole vielä "valmis" sillä tässä kesän aikana on ollut vähän muuta mietittävää, hihih ;) Keittiökin on aivan kamala, mutta emme todennäköisesti aloita keittiöremonttia vielä tämän vuoden puolella.. Ja toisaalta, voisihan se olla ihan kiva nähdä ennen ja jälkeen-kuvia keittiöstä? :)

4 comments

 1. Jee ihania nää sun uusimmat postaukset! Ehdottomasti kotipostauksia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos :) Kiva että toivotaan kotipostauksia, ehkäpä ensviikonloppuna saan otettua kuvia! :)

   Delete
 2. Hei, tottakai kotipostauksia toivotaan! Sinulla on niin hyvä maku ja ihania vaatteita, joten mielelläni katselen myös sisustusjuttuja ja luen myös. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi kotipostausta täytyy siis tehdä!! :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig