Follow my blog with Bloglovin Makeup | Teljänneito

Makeup

Sen sijaan, että olisin kesän aikana täyttänyt meikkivarastoja vanhoilla tutuilla tuotteilla tuli ostettua uusia meikkejä ja muuta pientä kivaa. Uusi meikki-postaus taitaa olla tarpeen, sillä meikkipussin sisältö on kesän jälkeen aika lailla vaihtunut!
Milanosta ostin Essien kynsilakan uudessa sävyssä Pink diamond. Tällä hetkellä minulla on rakennekynnet, joten lakkaa olen käyttänyt varpaankynsillä ja tykkään kovasti! Sävy näyttää kynsillä ihan samalta kuin purkissakin.
Dior Addict Fluid Stick sävyssä Tiny Pink huulikiilto on todella kestävä. Ostin sen kollegani suosituksen jälkeen kun olin hänen punaisia huulia ihaillut jo hetken :D
Estée Lauder Double wear sävyssä Ivory Beige on ollut kesän kestävin meikkivoide, tulen ihan varmasti ostamaan vaaleamman sävyn samasta meikkivoiteesta talveksi.
Collistar aurinkopuuterin ostin Milanon lentokentältä ja sävy 5 oli minulle sopivan tumma. Olin jo hetken etsinyt aurinkopuuteria, mutta niin moni oli liian vaalea omaan makuun. Kyllä muuten huomaa jo, että kesän rusketus on jo haalistunut merkittävästi ;)
Victoria Secretsin ihovoiteet tuoksuissa Hello Darling ja Midnight Dare tuli ostettua Milanon lentokentältä, olen niin rakastunut niiden karkkimaisiin tuoksuihin! :) 
Jokapäiväisessä käytössä on myös Jane Iredalen meikkipuuteri joka on toiminut rasvaiselle iholleni hyvin.

 


Taustalla näkyvä musta kiiltävä Ted Bakerin pussukan löysin Pariisin outletista, se on juuri sopivan kokoinen jotta voit sen heittää mukaan käsilaukkuun! Sinne mahtuu hyvin kaikki tarpeellisimmat meikit ja vähän muutakin :)


Lopuksi vielä on pakko suositella aurinkovoidetta, jonka ostin Helsingistä Eerikinkadulla sijaitsevalla Snow White kauneushoitolasta! Tämä Mary Kohrin SFP +50 puikko pelasti minut koko kesän palamasta :) Varsinkin rintakehä palaa minulla todella helposti, mutta tänä kesänä ei ole palanut kertaakaan. Aurinkovoidetta ei täällä Suomessa tänä vuonna enää tarvita, mutta itse tarvitsen sitä hyvin pian - meillä on nimittäin häämatka vielä tulossa! :)


Onko teillä uusia meikkisuosikkeja kesän jäljiltä? :)

2 comments

  1. Replies
    1. Kiitos Riikka! Kiva kuulla, että postaus oli kiva, aina saa tehdä toivomuksia postauksista :)

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig