Follow my blog with Bloglovin Elegant outfit for tonight | Teljänneito

Elegant outfit for tonight

Tänään olen menossa iltatilaisuuteen ja valitsin asuksi tyylikkään tummansinisen mekon. Ostin tämänkin mekon Milanon Mangosta ja olen todella tykästynyt siihen! Kaulassa on Swarovskin kaulakoru, laukku ja kengät ovat nudea kiiltonahkaa. Asu on sama kuin Pariisissa shoppaillessa ja kuvat on lainattu Charin Suuntana Pariisin ostoskadut-postauksesta. Kiitos Char ihanista kuvista! :) mekko, Mango
aurinkolasit, Dior
kaulakoru, Swarovski
laukku, Louis Vuitton Louise
kengät, Christian Louboutin Pigalle

8 comments

 1. On kyllä klassisen kaunis asu!

  Tällaisissa neutraalin värisissä kotelomekoissa on sekin etu, että ne muuntuu aika moneen asusteita vaihtamalla, eli erinomainen luottovaate. Itsekin pitäisi suunnata kaupungille tai nettiin etsimään pari vastaavaa mekkoa. Haaveilen löytäväni täydellisen viinin-/burgundinpunaisen kotelomekon syksyksi ja talveksi, saa nähdä miten käy kun yleensä tarjolla on lähinnä mustaa ja tummansinistä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olet niin oikeassa! Kotelomekko on oikeesti aina niin oikea valinta! Totta, en ole kyllä burgundinpunaista nähnytkään, toivottavasti sellainen löytyy! :)

   Delete
 2. Aivan ihana asu, näytät todella kauniilta! :) Mahtaako noissa sinun Louboutineissa olla 8 vai 10 sentin korko? Itse mietin niitä tuleviksi hääkengiksi ja emmin vielä tuon koron suhteen.. Suosituksia?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia, tykkään kyllä niin tuosta mekosta :) Louboutinit ovat matalemmat, ehdottomasti suosittelen niitä! Ne ovat melko kovat jalassa, joten kannattaa todella hyvissä ajoin kävellä niillä. Itse aloitin niillä kävelemisen töissä muutaman kuukauden ennen häitä. Enkyllä itse haluaisi niillä korkeammilla kävellä ;)

   Delete
  2. Kiitoksia vinkistä! Hyvä tietää, ilman tätä tietoa olisin luultavasti pantannut kenkiä hääpäivään asti :D Pelkkä ajatuskin niistä korkeimmista 12 sentin koroista hirvittää!

   Delete
 3. Heippa Jessica! Mun visiitin vuoro :) Tajusin muuten vasta nyt, että sä olit yksi niistä upeista suomineidoista jotka valloittivat Pariisia nyt kesällä. Maijan instan kautta seurannut teidän menoa! :) Toivottavasti oli ihana reissu ja tykkäsit Pariisista. Kesällä se näyttää kyllä parastaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, parempi myöhään kun ei silloinkaan! :D Pariisi oli taas aivan mieletön ja en malttaisi millään odottaa seuraavaa matkaani Pariisiin!! :)

   Delete
 4. Nyt on kyllä pakko kommentoida, että wau. Näytät upealta tuossa sinisessä kotelomekossa. :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig